Tyxo.bg counter

Цеков: Тоалетните на ”Калотина” - крупно инженерно съоръжение

Открили хората санитарен възел на ГКПП "Калотина". Какво толкова - това е крупно инженерно съоръжение.
Това заяви на фейсбук страницата си Борислав Цеков от Института за модерна политика по повод разрешения проблем с липсата на тоалетни на граничния пункт. 

Тоалетните бяха лично открити от вицепремиера Валери Симеонов. Районът е с и обновена ВиК инфраструктура.  Лошото състояние на водопреносната и канализационната мрежа беше установено на 21 септември при посещение на вицепремиера в сръбския Димитровград. Горе-долу около 30 000 лева е струвала канализационната мрежа и новите тоалетни с термопанели. 

"Можем много да блеснем по време на председателството, ако заведем Жан Клод Юнкер на откриването на инсталация на климатик на автогарата в Долни Дъбник. Може и 3d mapping да се направи, за да има модерно светлинно шоу за чужденците. 

По-маловажните гости, за да спестим пътни разноски, можем да впечатлим с поставянето на нови електрически крушки на светофара на "Раковски" и "Козлодуй" в София, хем ще им разкажем в тази връзка и за Ботев и "Радецки" на козлодуйския бряг", коментира с ирония още по този повод Цеков. 

Източник: http://dnes.dir.bg/news/kalotina-toaletni-borislav-tzekov-inzhenerno-saorazhenie-26636033?nt=10

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни