Tyxo.bg counter

ГЕРБ отбеляза с фанфари преизпълнението на плана на петилетката. Никаква разлика с конгрес на БКП

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

Боян Цонев

Фанфари за нечувани успехи белязаха изказванията на лидерите на ГЕРБ на четвъртия отчетно-изборен конгрес – Горанов, Дончев, Фандъкова, Николов, Цветанов. Борисов бе преизбран за лидер на партията. На всички гласувания нямаше ”против” и ”въздържал се”, а само ”за”. Нищо ново – като при Тато- Тодор Живков. Делегатите чуха дежурните поздравителни адреси от европейските лидери, чийто партии са част от семейството на ЕНП. На български, с „Добър ден“, пък поздрави делегатите зам.-председателят на ЕНП Дара Мърфи. Поздравителен адрес имаше и от коалиционния партньор на ГЕРБ – „Обединени патриоти“ (ОП). Отправи го съпредседателят на ОП и лидер на групата им в парламента – Волен Сидеров.

Финансовият министър Владислав Горанов посочи позитивните тенденции при макроикономическите показатели. Благодари и на кабинета, от който също е част, че е поставил човека в центъра на политиките. Говори и за класическото за финансов министър „да не харчим повече от колкото можем да изкараме“ и излезе с извод: „Популизмът е по-вреден от алкохолизма. От алкохолизма можеш да се излекуваш. Българинът вече различава рационалното от демагогията на популизма“.

Последваха изказвания на вицепремиера Томислав Дончев и на кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов все в същия дух – с успехи и розово бъдеще.

Кинопреглед на историческите събития от създаването на ГЕРБ до днес се появи по модерната, специална технология.

В отчета Цветан Цветанов изброи изборните постижения, в това число и на кметските избори и наблегна на разбиването на модела ДПС в смесените райони. На свой ред той благодари на ОП като коалиционни партньори за подкрепата за вторив кабинет „Борисов“ макар и без да са част от коалицията. А по думите му, всички останали били в колаборация с БСП.

За общинските листи година по-рано, през 2015-а, ГЕРБ имала по-малко гласове от тези за загубилите кандидати за „Дондуков“ 2. Така Цветанов стигна до вота през 2017 г., като победата им дала възможност да направят „един силен юмрук“ и да управляват.

„Когато една партия има над 93 000 членове, всеки от тях трябва да носи персонална отговорност за действията си, защото всеки член на партията може да допринесе до лошия авторитет на партията, който се гради с години“, напомни и Цветанов.

Дойде ред да се изкаже и Първия в партията – Бойко Борисов.

Премиерът рече: Дори механично друг освен нас с партиотите нямаше как да направят правителство. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ГЕРБ. Според него в момента има едно монолитно сплотено мнозинство в парламента. По повод събранията на БСП Борисов уточни, че техните конгреси са „Анти ГЕРБ“ и „Анти Борисов“ конгреси. „Трябва много активно да се поддържаме с колегите от Патриотичния фронт“, заяви Борисов.

На всички гласувания всичките 1200 делегати гласуваха категорично „за“ – без „против“ и „Въздържал се“.

На мястото на Цецка Цачева в изпълнителната комисия бе избран Димитър Главчев. Борисов бе преизбран за шеф на партията.

П.П. Такава помпозна простотия и гъзолизачество наблюдавахме през годините на „развития социализъм“ когато по-подобен начин партийните функционери се опитваха да „блеснат“ пред изпълнителното бюро на партията-майка. 27г. по-късно няма никаква шибана разлика в начина и почина, а само в людете. Трето поколение БКП ни управлява. Никаква съществена разлика няма между абсолютните некадърници от ГЕРБ и БСП. Има прилика-всички изкарват много пари и живеят добре. А останалите се карат във Facebook кой е по-крадлив БСП или ГЕРБ. Ами всички са крадливи уважаеми сънародници. Всички. Така е било, така е, и скептици като мен биха казали и така ще бъде. Но пък се надяваме новите, младите, умните и разумните да променят това. Ще видим.
Боян Цонев

Източник: http://bgjournal.info/gerb-otbelyaza-s-fanfari-preizpalnenieto-na-plana-na-petiletkata-nikakva-razlika-s-kongres-na-bkp/

@ Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?
@ Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]
@ Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни