Tyxo.bg counter

Люба Кулезич свалена от ефир

Ръководството на телевизия BIT свали от ефир предаването на Люба Кулезич "Честно казано". Договорът на водещата е прекратен предсрочно.
Информацията, която първо разпространиха журналисти в социалната мрежа Фейсбук, бе потвърдена от програмния директор на телевизията Сашо Диков. 

По думите му, договорът на Кулезич, който е бил до 31 декември т.г., е прекратен заради неуместни и неверни коментари за промяна в редакционната политика на медията.

Във вторник в телевизията се е провело заседание на директорите, продуцентите и водещите на предавания в медията заедно с единия от двамата собственици Павел Вълнев, обясни Диков, цитиран от "Дневник".

Същата вечер Люба Кулезич разказала в ефир, че собственикът препоръчал предаванията да бъдат "по-умерени и не толкова резки". Това - подчерта Диков, не е вярно, защото не го е казал собственикът, а го казала изпълнителният директор Симона Ангелова.

"Затова договорът на Люба Кулезич е прекратен предсрочно, като ще й бъдат изплатени всички полагащи й се възнаграждения до края на годината. В средата на декември ще бъдат в София и двамата собственици, които живеят в САЩ, и тогава ще бъде предложена отново работа на Кулезич", каза още Сашо Диков. 

До момента водещата не е направила коментар. 

Източник: http://dnes.dir.bg/news/sasho-dikov-predavane-l%D1%8Eba-kulezi%D1%87-26623120?nt=10

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни