Tyxo.bg counter

Докато всички коментират Тамара Георгиева, друга българка се бори за короната в САЩ!

Докато цяла България е заета да коментира избора на Мис България 2017, в Лас Вегас красавицата Николета Тодорова има нужда от нашата подкрепа. Тя е сред участничките в конкурса Miss Universе, който ще се проведе в Лас Вегас след няколко дни.

За всички разстроени от избора на Мис България, представяме Ви претендентката за Miss Universe 2017 – Николета Тодорова.

Чаровната българка е на 19 годишна възраст, родом от София. В момента учи в първи курс в Софийски Университет “Св. Климент Охридски” специалност Археология. Има придобита професионална квалификация за Полиграфист от Национална Гимназия по Полиграфия и Фотография. Работи като модел.

За разлика от Тамара, Николета е естествено красива и бързо спечели сърцата както на българското и американското жури. След като спечели конкурсът в България – Miss Universe Bulgaria 2017, Николета замина да се бори за короната на Мис Вселена, пише gossips.bg

Miss Universe 2017 е 66-тия конкурс за Мис Вселена, който ще се проведе на 26 ноември 2017 г. Събитието ще се проведе в The AXIS в Planet Hollywood в Лас Вегас, Невада, Съединени щати. Miss Universe 2016 -Ирис Митенар Френската ще короняса наследничката си в края на събитието.

Водещи на конкурсът ще бъдат любимият комик на цял свят Стив Харви и моделът Ашли Греъм, докато Фърги и Рейчъл Платън забавляват публиката с най-големите си хитове.

Тазгодишния конкурс надминава предишния рекорд от 89 състезателки през 2011 и 2012 година с 92 състезателки.

Можете да подкрепите българската Мис Вселена 2017 Николета Тодорова през линка най-долу
Трафик нюз

Източник: https://fans.vote/v/...

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни