Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой прекърши волята на ВОЛЯ? Скандални разкрития!

Поредното салтомортале на Веселин Марешки в политиката изуми и избирателите му и противниците.

Едни еднички хората на ГЕРБ не се учудиха от реакцията му, когато не подкрепи искането за вот на недоверие на правителството.

Любопитен е фактът, че самият Марешки пръв обяви, че ще иска вот на недоверие и разтръби навсякъде, че ни управлява шайка и мафия, срещу която той, честният бизнесмен, ще се бори докрай.

Честността на бизнесмена обаче се оттече в канала след добре обмислено и често практикувано активно мероприятие от ченгетата в ГЕРБ. В негова чест бяха направени няколко акции на ДАНС и бе открито съмнително гориво по бензиностанциите, част от което в една на Марешки. Освен това  се заговори за огромна далавера с реекспорт на лекарства, а се намери и гражданин, който да се оплаче на медиите, че в аптека на варненеца му пробутали генерик на скъпо лекарство.

В новинарските сайтове надълго и нашироко бяха коментирани евентуалните престъпления на аптечния бос, даже някъде изчислиха колко години ще лежи зад решетките, ако далаверите му бъдат доказани. Той отдавна е със свален имунитет заради махленско сбиване във Варна и ако бъде осъден по това дело на глоба или условно, при второто със сигурност ще влезе в затвора.

Веднага след разгласяването на скандала с лекарствата, отишли за реекспорт, лидерът на „ВОЛЯ“ и имал тайна среща с Борисов. Какво са си говорили двамата никой не знае, но всеки се досеща. От срещата Марешки излязъл като нов човек. И внезапно не само се отказа да иска вот на недоверие на правителството, но и не подкрепи искането на БСП и ДПС с мотива, че министрите си вършели добре работата /!?/.

Това, че ни управляват политически палачинки отдавна го знаем.

Тиганът се върти от Борисов и Цветанов, а „сготвените“ в него се обръщат с такава скорост, че заспиват с едни думи, а се събуждат с други виждания и платформи.

Волята на „ВОЛЯ“ бе пречупена от заплахата, че Марешки ще бъде осъден.

И в името на собствената си кожа, той забрави и обещания, и електорат и критиките му към правителството се преобърнаха в похвално слово и раболепно лизане на подметки.

ВОЛЯ ли?

Попаднеш ли в ръцете на Цецко и Боко, за нула време ставаш марионетка.

А политическото ти бъдеще се превръща в политическо минало.

Марешки здраво се е запътил към безвремието и безславието и дори най-верните му поддръжници след пет години ще го забравят.

Кой ти помни летящи палачинки?

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!