Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ДПС: Правителството на Бойко Борисов се разпада!

„Правителството се разпада, въпреки позициите на някои хора, че то е стабилно“. Това твърди бившият депутат от ДПС Станислав Анастасов.
 
"За съжаление правителството има доста грешна конструкция от самото си начало. Пример за това е, че имаме вицепремиер, който е осъждан за използване на език на омразата. ГЕРБ абсолютно без да е необходимо включиха националистите във властта. Направиха държавата податлива на външни влияния", отбеляза той пред телевизия „България он ер“.

Депутатът подчерта, че интересът на ДПС никога няма да бъде над националния. Анастасов защити позицията, че не управлението е цел, а решаването на проблемите на България.

"Наши вицепремиери вдигат скандали с европейски страни, които трябва да ни помогнат за евроинтеграция на Балканите. В България има проблем и показател за това са слабите ни делегации и представителство. Ние нямаме интерес от конфликти, с която и да е от съседните ни държави. Демократичното общество в Турция има нужда преговорите за влизане в ЕС да продължат", уточни той.

Вчера ДПС посрещна председателя на Европейския парламент Антонио Таяни с книжка, която съдържа компромати срещу "Обединени патриоти". "Книжката е по идея на младежите в партията ни. Вътре има информация под формата на снимки, статии, линкове към видео клипове – материали, които са предимно генерирани от самите националисти", обясни депутатът.

Източник: http://epicenter.bg/article/DPS--Pravitelstvoto-na-Boyko-Borisov-se-razpada-/141350/2/48

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!