Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сензация: Франция иска да ни открадне Гр. Димитров! Предлагат му луди пари, за да... – Никой не иска да ни открадне Мис България... засега...

Френската федерация по тенис е предложила на Григор Димитров местно гражданство срещу огромна сума.

Това пише в най-новия си брой вестник „ШОУ“, цитаран от "Блиц"... Целта е била Гришо да се състезава под техния флаг.

Колко точно са парите остават тайна, но е факт, че преди около месец при хасковлията са пристигнали две високопоставени личности от Париж.

Те са провели разговор с тенисиста в Монте Карло, където българинът има жилище.

Франция изпитва сериозна нужда от силни тенисисти, след като сред най-добрите им в момента са Жо-Вилфред Цонга (32 години) и Гаел Монфис (31 години).

Цял живот съм играл за страната си и съм сигурен, че хората ще го оценят, заяви първата ни ракета в интервю за Си Ен Ен.

„Тази победа означава много за мен, за семейството ми, за екипа ми, а също и за страната ми. Горд съм, че съм българин, цял живот съм играл за страната си и съм сигурен, че хората ще го оценят”, казва Григор Димитров пред Си Ен Ен

„Чувствах се сякаш играя вкъщи”, добави първата ни ракета. „Толкова е хубаво да постигнеш нещо такова, когато си от страна като моята”.

Димитров коментира още, че България има традиции в тениса, като споменава сестрите Малееви.

„Няма значение откъде си. Ако имаш големи мечти, ако се посветиш и работиш достатъчно, всичко се събира и това е резултатът”, заяви още Димитров, допълва Нова тв.

Източник: https://www.blitz.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!