Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Искат Мис България да върне короната

Призиви във Фейсбук новата Мис България да върне короната заливат социалната мрежа. Причината-доста спорният външен вид на софиянката Тамара Георгиева. Снимки от конкурса, на които личи несъразмерно огромния й нос и доста бръчки, които не прилягат на миска, възбудиха възмущението на Фейсбук. „Бабооо, защо ти е толкова дълъг носа?”, шегуват се с приказката за Червената шапчица българи в постове под снимките на новата най-красива българка. „След Анита Мейзер?!!! Кой каза, че българките са красиви?!”, пише Дани Златанчева. „Като орлица”, заключава Антон Иванов.

Най-много коментари събират колажите на които се виждат първата българска мис през социализма Бранимира и последната Тамара. Българи в социалните мрежи пророкуват, че ще се стигне до връщане на короната и припомнят подобни прецеденти с отнемане на победата като конкурса Мис Русе.

Приятелки на Тамара опонират, че тя изглежда фантастично по бански и снимките, на които не изглежда добре, са тенденциозно избрани. Освен това Тамара отишла на конкурса болна и с висока температура, кълнат се почитателките й.

Източник: https://woman.hotnews.bg/zhulta-shpionka/iskat-mis-bulgariya-da-vurne-koronata.53711.html

Мис Русия – 2017

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!