Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"България ер“ пуска билети от €49 до Рим, Милано и Атина

Компанията пуска промоционални самолетни билети за всичките си директни полети от София

Българския авиопревозвач "България Ер" пуска билети на ниски цени в периода от 24 до 28 ноември. В рамките на тези пет дни ще могат да се закупят самолетни билети за всички директни полети на "България Ер" с тръгване от София, без ограничения в дестинацията или периода на пътуване. Те трябва да се използват до 2018 г., съобщиха от компанията. 

Билетите до Рим, Милано и Атина в едната посока ще струват 49 евро, а двупосочните 99 евро. Полетите до едната посока до Берлин, Франкфурт, Ларнака и Барселона ще струват 59 евро, а тезо до Виена, Лондон и Мадрид - 69 евро. 

В промоционалната кампания са включени още билети за Прага, Амстердам, Цюрих, Тел Авив, Лисабон, Париж, Палма де Майкорка, Малага и Москва. Петдневната кампанията на „България Ер“ започва точно в 00:01 часа на 24 ноември и ще продължи до 00:00 часа на 28 ноември.

По този начин пасажерите могат да инвестират в бъдещите си пътувания, като купят повече билети на ниски цени и ги използват за полети отсега до края на следващата година. За по-голяма гъвкавост при планирането, датата на полета може да бъде променена по всяко време при много добри условия.

Източник: http://www.economic.bg/bg/news/9/balgariya-er-puska-bileti-ot-49-do-rim-milano-i-atina.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!