Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Невиждани бунтове разтрисат България! Вижте какво ще се случи! 

ГЕРБ искат т-председателството. Пълна тишина в държавата.

От МВР вече предупредиха, че ще има затегнати мерки за сигурност и хората трябва да свикват, че навсякъде ще щъкат полицаи да въдворяват ред и да опазват еврочиновниците. А обикновените българи трябва да се снишават и да избягват местата, по които ще минават богоизбраните. И най-вече да кротуват.

Партиите и особено опозицията също получиха предупреждения да мълчат. За да изглеждаме една сплотена и запътила се по правия европейски път държава.

Мен тишината в политиката ме плаши, каза бившият ДПС лидер Осман Октай.

Сега има политическо заиграване кой колко ще вземе от държавната баница и от доверието на народа. Има обещания към ЕС и НАТО, че ще сме послушни, а от ЕК ще си затворят очите за някои фондове, които потъват незнайно къде.

Тази тишина обаче е измамна и ще избухне по време на председателството, предупреди Октай.  Натрупано е силно социално напрежение, но хората не виждат смисъл да протестират сега, защото бунтовете им за по-добър живот не достигат дори до медиите и никой не научава дори, че са излезли на площада и са потърсили правата си.

Когато започне председателството ще има много протести и вълнения. Имам данни, че доста онеправдани смятат да залеят улиците и да извикат силно, за да ни чуе и ни види най-после Брюксел, а не да получава лъжеинформация само от Борисов.

Тогава еврочиновниците ще видят с очите си, че народът е онеправдан, смачкан, най-беден, най-потиснат от една шайка, която го е яхнала и хем го дои, хем го стриже, хем не го храни.

Достатъчно е само инвалидите да излязат с количките си, или майките с бебетата си, или окъсаните пенсионери, за да се шокират европейските чиновници и да разберат, че истината у нас е доста по-различна, отколкото им я представят.

По време  на председателството Борисов за трети път ще абдикира и този път ще хвърли вината върху патриотите да дереждето в държавата, пророкува Октай.

А следващата година през есента ще има предсрочни парламентарни избори.

Тогава българите трябва много да внимават кого ще изберат, за да не се наложи отново да го свалят от площадите, категоричен е бившият сив кардинал на Доган.

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!