Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Белият дом: 7 ноември - Ден на жертвите на комунизма

Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята, че 7 ноември трябва да бъде обявен за национален ден на жертвите на комунизма.
На вчерашния ден, 7 ноември, се отбеляза 100-годишнината от Октомврийската болшевишка революция в Русия.

В комюнике, публикувано от Белия дом във Вашингтон в момент, в който Тръмп е в Сеул, американският президент казва, че "по време на изминалия век комунистическите тоталитарни режими по света са избили над 100 милиона души и са подложили още повече хора на експлоатация, насилие и неописуеми опустошения".

"Днес ние си спомняме за онези, които загинаха и за онези, които продължават да страдат при комунизма", допълва Тръмп. Той подчертава решимостта на САЩ да "поддържат запален пламъка на свободата за всички онези, които мечтаят за едно по-свободно и по-малко мрачно бъдеще", цитират съобщението АФП и БТА.

В декларацията на Белия дом се казва още, че за изминалите 100 години комунистическите тоталитарни режими под лъжлив предлог за освобождение систематично са отнемали дарените от бога права на свобода на вероизповеданието, свобода на събранията и неизчислим брой други права, които имаме.

Лъжите за Октомврийската революция >>

Гражданите, които се стремят към свобода, бяха подчинени на държавата с помощта на принуждението, насилието и страха, пише в декларацията на Белия дом, цитирана от РИА Новости и "Фокус".

Болшевишката революция роди Съветския съюз и неговите тъмни десетилетия на угнетяващ комунизъм - политическа философия, която е несъвместима със свободата, прогреса и достойнството на човешкия живот, заявяват от Белия дом.

Русия се бори с наследството на болшевишката революция >>

Съобщението бе публикувано в навечерието на отпътуването на Тръмп от Сеул за Китай, комунистическа страна от 1949 г., отбелязва АФП.

След Пекин, трети етап от обиколката на Тръмп в Азия след Япония и Южна Корея, президентът ще отиде във Виетнам и Филипините.

Във Виетнам, където ще се съберат лидерите от Азиатско-Тихеокеанския регион, Тръмп ще разговаря с руския президент Владимир Путин.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/komunizam-zhertvi-sasht-izbori-2016-oktomvriyskata-revolutzia-rusia-putin-26560905?nt=10

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!