Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Северин: Бог вече не пази България!

В АНГЛИЯ – ПОСРЕЩНЕТЕ РУСНАЦИТЕ, У НАС – ГОНЕТЕ РУСНАЦИТЕ!

Ей по това ще разберете колко сме прости. Като се хванахме за едни приказки на някой си Толстой / той дори не е родственик на Лев, а на Алексей!/ и като се разработи една тъпа ЦРУ кампания, за да се отклони вниманието от най-важното – ставаме резерват на варварите!

Но се раздрънкахме, че руснаците ни купуват! А с фалшивото пазене на небето ни, САЩ вкара у нас и в Румъния ядрено оръжие. Нали знаете какво значи това?

Мишена сме!

Само ние сме толкова елементарни и пещерни русофоби, че ни се смеят дори в Чукотка. И с право! Защото там губернатор е собственикът на „Челси” — Роман Абрамович!. А пък в Англия има специално реалити шоу – „Посрещнете руснаците”.

Смята се, че в момента в Лондон живеят над 350 000 руснаци. Част от тях са супербогати, като някои са по-богати дори от кралицата! Богаташи, красиви модели, известни частни училища и пищни имоти са само част от техния необикновен начин на живот.

Богатите руснаци се втурват масово в Лондон да купуват скъпи бижута, произведения на изкуството и диаманти за милиони британски лири.

Само за миналата година са купили произведения на изкуството за над 250 милиона паунда! А супер луксозни сгради над един милиард и половина. А ние, пикльовците, скокнахме за някакви си бедняшки апартаментчета по морето, където идват бедняците руснаци.

Ставаме смешни.

И дори тъпите англичани ни се присмиват, защото имотни агенти на Острова разказват, че голям брой руснаци са се регистрирали при тях за придобиването на къщи в британската столица, струващи между 1 млн. и 5 млн. паунда.

Ало, русофоби, нашите мижави апартаментчета?

И чудно защо никой в Англия не говори, че има руска инвазия! Знаете ли защо?

Защото там има Държава, а тук има пожарна, в която има пожарникарски коли, но в тях дори няма вода.

Не може ли да се разбере простата истина: че не купуването на имоти е заплаха, а че у нас липсва държава.

Как може в Кушадъсъ да има десетметров трансперант: „Мы любим Руссия!” а у нас смотаният Методи Андреев лае като помияр срещу Русия.

Жалка работа сме, братя, затова ще станем един прекрасен резерват за варварите!

Бъдете сигурни!

Бог вече не пази България!

Стефан Северин

Източник: https://bultimes.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!