Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гергана Паси - премиер? На луд ли ви приличам? Служебният този път ще е "мъж с твърд характер"...

В профила си в Туитър, президентът Румен Радев коментира разпространяващите се слухове, че след предстоящото падане на правителството, Гергана Паси щяла да стане служебен премиер.

"Това е абсурд, тя изобщо не отговаря на качествата, необходими на страната в този момент", коментира Радев. "Точно сега имаме нужда от увереност и твърдост, т.е. от силна фигура, която и да печели доверие, и да върши трудните задачи. Затова следващият служебен премиер ще е "български мъж с характер и твърдост"- добави той.

Припомняме, че Гергана Паси е една хубавелка-чиновничка във Външно министерство, която се издигна покрай любовната си история със Соломон Паси. Тя по-късно се омъжи за него и му роди 2 деца. Преди това името и бе Гергана Грънчарова.

Заради нея бе запазен абсолютно ненужния пост "министър по европейските въпроси", който загуби смисъла си, след като влязохме в ЕС. Преди това го заемаше Меглена Кунева, която стана еврокомисар и длъжността трябваше да се закрие. Но не стана така, а любимата на Натовец №1 се озова с министерско кресло.

Г-жа Паси не блести с особен интелект, като я накарат да коментира нещо, започва да смутолеви някакви заучени европейски фрази, които и самата тя не разбира какво значат.

Министерската и кариера приключва с това, което е било до сега, шансът някой да я издигне отново е нищожен, дори с подкрепата на Монката. А чак за премиер - това би било по-голям резил и от Плевнелиев.

"Разбирам много добре в какво състояние е България. Ще направя необходимото, за да я спася, а не, за да я доубия", категоричен е президентът.

Оставката на Бойко Борисов е възможна във всеки следващ ден. Служебното правителство ще поеме и председателството на ЕС.

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2017/11/blog-post_9.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!