Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов се покри като мишка! Ще има ли предсрочни избори? Отговорът е…

Замириса на предсрочни избори и Борисов е по-уплашен от всякога.

Исканият вот на недоверие е атака с неговите камъни по неговата глава.

След като дълго тръби, че е преборил корупцита, се оказа, че не само не я бори, ами и пречи да се създаде работещ орган за борба с нея.

Топката продължава да се прехвърля кой да води бащината дружина и по-точно кой да назначи председателя на прослувутата антикорупционна  комисия.

Румен Радев иска да я вземе под опеката си, но не му дават.  Защото борбата била приоритет на ГЕРБ. А какъв е приоритетът на партията, всички го знаем – кражбите и далаверите.

Защо наистина за тази комисия се изказаха толкова хора, води се такава битка,  а никой не я назначи? Много просто. Без нея се краде по-лесно. Управляващите се правят на слепи и глухи за искането на народа кражбите да спрат. Не чуват и директивите на  ЕС, че у нас се граби най-много и това трябва да спре, иначе ще си стоим на опашката по всички показатели.

Това каза и депутатът от БСП Жельо Бойчев, че ГЕРБ се е провалила в борбата с корупцията и трябва да си ходи. Народът иска да да живее в правова държава, в която крадците отиват в затвора, а не стоят в топли управленчески кресла, но докато ГЕРБ е на власт, това няма как да се случи.

Нито един корумпиран не е осъден. Напротив. Лъсват далавера след далавера, а управляващите  замазват и продължават да крадат. На това трябва да се сложи край и затова БСП и ДПС искат вот на недоверие и оставка на правителството, което за пореден път измами България.

От своя страна ГЕРБ размахват европредседателството ни като меч и щит и твърдят, че опозицията искала да дестабилизира страната точно в този момент, за да ни изложи пред ЕС. Надигат се гласове на всякакви политици и псевдополитици, социолози, политолози и даже шамани с призив – дайте да изкараме председателството, дайте да се представим пред хората и да не се излагаме, да си покажем фалшивите усмивки, а не голите задници, пък после да си оправяме бакиите вътрешно.

Впрегнати в битката са дуловски принцеси, асфалтови далавераджийки, щатни математици, професори, бивши агенти на ДС и всякакъв медиен слугинаж. Опозицията се изкарва от черна по-черна, управляващите се славят като светци и великомъченици и по сайтове и телевизии се водят епични битки, леят се лъжа след лъжа с една единствена цел – ГЕРБ да си остане във властта и да управлява доживотно.

А Борисов  – докато му омръзнем.

Но този път самият народ не иска това да продължава.

Всички онеправдани са вдигнали мерника на Бащицата и свитата му и да го изхвърлят от политиката.

В момента Бай Суджук се е снишил и е наредил на приближените си да му вършат мръсната работа.

Цветан Цветанов обаче я свърши като кучето на нивата. Той дотолкова изнагля, че заяви – и да свалят Борисов от власт, ще направим предсрочни избори и пак ще спечелим.

Пак ли същия сценарий?

Пак ли с мъртвите души в списъците?

На народа му писна, Господин шест апартамента!

Народът не иска да печелите.

Не иска и да губите.

Просто иска да ви няма!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!