Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ексклузивна папаршка СНИМКА: Цветанов засечен на среща с душманите на Нинова в БСП в навечерието на предстоящия вот на недоверие!

Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов бе засечен днес на среща в кулоарите на парламента в непринуден разговор с едни от най-върлите критици на Корнелия Нинова от средите на БСП.

Сред тях се открояваше Красимир Янков, който по неофициална информация се жалвал на Цветанов от твърдата ръка на Нинова и методите й на работа.

Янков, както е един от неприкритите фенове на Цветанов в столетницата и дори имитира поведението, мимиките и дори тембъра на дясната ръка на Бойко Борисов.

От месеци наред червените вътрешните опозиционери се точат на Нинова, но тя съкруши безапелационно амбициите им на провелия се тези дни конгрес.

За какво са си шушукали Красимир Янков и компанията му с Цветанов в навечерието на искания от БСП вот на недоверие към правителството, ще стане ясно когато дойде времето за гласуване в пленарната зала…

https://www.blitz.bg/obshtestvo/ekskluzivna-paparshka-snimka-v-blits-tsvetanov-zasechen-na-sreshcha-s-dushmanite-na-ninova-v-bsp_news554986.html

http://onovini.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!