Tyxo.bg counter

Лиляна Павлова към емигрантите: Ако пращахте повече пари на родителите си, нямаше да има нужда от пенсии!

Лиляна Павлова, очевидно изпаднала в пристъп на лудост, продължи и днес с пенсионните си коментари.

След като вчера нахока 85 годишна старица и я подкани да се „хване да работи“, вместо да хленчи за пенсии, днес фамозната красавица изръси ново прозрение.

„Истината е, че ако тия 2 милиона души в чужбина, пращат по 500 евро месечно на родителите си, тогава няма нужда от никакви пенсии. С 1000 лв. месечно пенсионер ще живее доста добре и няма да тежи на бюджета“, обясни Павлова на среща със студенти.

Въпреки тази идея, тя все пак призова студентите да не бягат в чужбина, а да работят тук, и да плащат данъци. Някой трябва да покрива всичките разходи, които прави държавата, обясни тя, а студентите недоразбраха за кои точно разходи става дума – за пенсиите дето ще се отменят, или за разходите на администрацията и приятелските фирми.

„Ако емигрантите поемат издръжката на пенсионерите, тогава вие за какво сте, ще трябва да уволним правителството?“ – попита един студент.

„Правителството не може да се уволни, то е съдбоносно важно за държавата – виждате строим магистрали, училища, детски градини, университети“, отвърна Павлова.

„Къде има ново училище или университет в последните 28 години?“ – попита друг студент, но не получи отговор, защото някакви клакьори започнаха да вдигат шум и министърката се направи, че не е чула въпроса.

В края на дискусията тя обеща, че Председателството на ЕС ще е съдбоносната времева точка, след която завръщащите се в България ще станат повече от напускащите.

Би нюз

http://www.bnews.bg/article/231323-lilyana_pavlova_iztreshtya_vzrivi_i_emigrantite_ako_prashtahte_poveche_pari_na_ro

Източник: http://onovini.com/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни