Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Корупцията не е фалшива новина, всички я виждат...

"Корупцията не е фалшива новина, всички я виждат" - това написа преди минути в профила си президентът Румен Радев.

Коментарът е в отговор на няколко дневна кампания на ГЕРБ, които се опитват да обявят всяка критика срещу тях за "фалшива новина" и с това да се измъкнат от отговор.

Видният депутат Тома Биков дори обеща да създаде регистър на фалшивите новини и там да громи всяка негативна публикация за властта.

Поведението на управляващите предизвика буря от недоволство в социалните мрежи, защото на всички им стана ясно, че се опитват да замажат огромната воня, която се носи от тях.

Но днес президентът с тази кратка реплика просто сложи точка на всичко.

Очевидно е, че корупцията е чудовищна и е минала всякакви граници на търпимост. Очевидна е и самозабравата на управниците, които след толкова скандали за връзкарство и шуро-баджанащина, все още нямат нито една подадена оставка. А символът на резила - Делян Добрев, бе публично и безпардонно спасен да остане в парламента и да има имунитет.
Е, това наистина е толкова ясно видимо, че не може да мине за "фейк"...

А народът иска мерки срещу подобни гадости, които очевидно авторите на гадостите не могат да му дадат. Те могат само да обявяват всичко за "фалшиво". И така, докато народът не изгони тях самите - като основни фалшификатори, на бунището на историята.
Надеждите, че това ще стане чрез намеса на президентската институция, нарастват с всеки изминал ден...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_986.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!