Tyxo.bg counter

Хилъри Клинтън с менте – компромати срещу Тръмп (Адвокатите й я попиляха)

Хилъри Клинтън с менте — компромати срещу Тръмп

Хилъри Клинтън е фабрикувала фалшиви компромати срещу Доналд Тръмп. Бившата първа дама на Америка използвала фалшиви документи, за да замеси президента във връзки с руската държавна администрация. Това твърдят бившите сътрудници на Хилъри, която също бе кандидат за президент. Те са на мнение, че госпожа Клинтън е фабрикувала прегрешения срещу Доналд, за да го дискредитира. В хода на разследването става ясно, че тя самата е била подведена от други, че информацията е истинска.

Става въпрос за т.нар. досие „Златни душове“. Според информацията, руските власти разполагат с тайни записи на Доналд Тръмп. Американският президент е бил сниман по време на посещението си в елитно заведение за развлечение в Москва. Там той е лудувал в компанията на платени момичета и то доста бурно. Скандалните кадри обаче така и не видяха бял свят. А властите в Русия не са коментирали по никакъв начин случилото се.

Самата Хилари Клинтън засега не е коментирала обвиненията, че е използвала фалшиви компромати. От журналистическо разследване, което тече вече няколко месеца, става ясно, че компроматите са финансирани от тайни фондове на демократите. А също и че там са включени и някои други участници, които са замесили и ФБР в случая.

Разследването продължава, а Доналд Тръмп призова да спрат да се харчат парите на данъкоплатците за глупости. Той определи случая като тъжен момент за световната политика, но се въздържа от коментари.

Както е известно Доналд Тръмп и Хилари Клинтън са във война още отпреди изборите. Въпреки че той искаше да я включи в администрацията си, тя отказа с мотива, че не подкрепя политическите му възгледи. И се кани да го наследи в Белия дом след края на мандата му.

Въпреки че изглеждаше отчаяна и изгубила битката, съпругата на Бил Клинтън се ентусиазира да поднови кампанията си отново. Тя дори настоя дъщеря й Челси да се кандидатира за губернатор, за да влезе в Конгреса.

Източник: http://www.razkritia.com/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни