Tyxo.bg counter

Мъж от Тетевен се изгаври с ипотека: Върна къщата в насипно състояние - на тухли... всичко е законно...

Мъж от Тетевен се изгаври с банката, в която направил ипотека на дома си. Господинът успял да прецака институцията, като й предал полагащия й се дом в… насипно състояние! Потърпевшият дал последните си средства, с които разполага, за да събори къщата, обитавана от него и семейството му. Домът бил ипотекиран и семейството не можело да плаща вноските по кредита. Земята обаче, върху която била построена сградата, не била включена в ипотеката.
Така обитателите й предпочели да разрушат къщата и да я дадат на банката, като върху земята си построят нова, тъй като щяло да им излезе по-евтино, отколкото да си плащат кредита.
След като я съборило, семейството натоварило строителние отпадъци в „Камаз“ и пренесло къщата в насипно състояние пред централния офис на банката в Тетевен, където била направена ипотеката.

Решило да се изгаври с банковата институция и влязло в паричния салон, преструвайки се, че е отчаяно. Започнал театър и молби да не им отнемат дома. Децата се сдирали от рев, майката пищяла, бабата кълняла, но директорът на банката казал „Не, не можем да правим изключения“.
Какво било изумлението му, когато мъжът ухилен излязъл пред банката и се провикнал: „Не искат баджанак. Стоварвай!“ Баджанакът, който бил шофьр на „Камаз“-а, изсипал товара пред входа и надул клаксона за поздрав към директора.

Източник: Ловеч Медия

http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_240.html

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни