Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ненчев съзря пуч и опит за държавен преврат в Граф Игнатиево, настоява за арести и разпити на военни пилоти!

Това в Граф Игнатиев е пуч, опит за държавен преврат, опит за извиване на ръце на държавата и правителството.

Това заяви обвиняемият за различни далавери бившият военен министър и настоящ протестър Николай Ненчев в ефира на bTV по повод отказа на пилотите от Граф Игнатиево вчера да извършат полети.

„Пилотите са военнослужещи. Колко хора не се чувстват психически стабилни. В един ден 6-7 души се чувстват нестабилни. Кого се опитваме да заблудим, вас, вашите гости“, попита риторично бившият военен министър и заяви, че според него има някой, който стои зад действията на пилотите.

Прекланям се пред пилотите, много от тях изпълняват съвестно задълженията си. Трябва да намерят начин да стигнат до министерски съвет. Има си ред. Ситуацията сега е опасна за националната сигурност“,смята той.

„Съжалявам, че давам този съвет, но военна полиция вече трябва да е там да разпита тези хора, дори да ги арестува. Някой на много високо ниво режисира това“, завърши Ненчев.

https://www.blitz.bg/politika/nikolay-nenchev-szrya-puch-i-opit-za-drzhaven-prevrat-v-graf-ignatievo-nastoyava-za-aresti-i-razpiti-na-voenni-piloti_news553092.html

Източник: http://onovini.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!