Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Каракачанов с извънредно изявление за бунта на летците в Граф Игнатиено: Някой изкуствено създава напрежение!

Според военния министър Красимир Каракачанов някой изкуствено създава напрежението с военните пилоти в авиобазата „Граф Игнатиево“, които тази сутрин отказаха да извършват полети.
„Ще разбера по-късно за ситуацията в „Граф Игнатиево“, каза министърът на отбраната в село Горни Дъбник, където участва в отбелязването на 140 години от боевете по тези места по време на Руско-турската война, като допълни: „Учудвам се, че чак днес са открили, че има проблеми с авиацията. И тези настоявания за нов изтребител – не знам кой им е казал, че няма да има нови изтребители? Ще има. Това не са прахосмукачки, които можеш да отидеш да купиш в магазина – плащаш, вземаш и се качваш да караш.

Може би някои съвсем изкуствено създават тази ситуация. Аз съм казал каква е моята амбиция – първо поддръжка и модернизация на сега съществуваща техника, преговори за закупуване на нов изтребител. Казвам нов изтребител и съм го казвал много пъти, учудвам се, че не са ме чули. Аз съм ходил преди три месеца, днес първо ще видя какъв е проблемът и ако има нужда, ще отида и до там“, заяви Каракачанов, цитиран от БНР.

https://www.blitz.bg/politika/karakachanov-s-izvnredno-izyavlenie-za-bunta-na-lettsite-v-graf-ignatieno_news552932.html

Източник: http://onovini.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!