Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Корнелия Нинова: Започвам да мисля, че втората катастрофа с мен не е случайна

Първият път ударът бе отзад, сега в страни, седях отзад в автомобила и не пострадах, но фактът, че и този път таксиметровият автомобил излезе от глуха улица, нарушавайки правилата за движение, според мен не е случаен

"Добре съм, този път ми няма нищо, пиша си доклада за конгреса, но започвам да мисля, че случилото се вчера не е случайно. За месец 2 катастрофи с такси на една и съща фирма". Това коментира пред struma.com лидерът на БСП Корнелия Нинова, която в понеделник отново стана жертва на катастрофа.
 
„Първият път ударът бе отзад, сега в страни, седях отзад в автомобила и не пострадах, но фактът, че и този път таксиметровият автомобил излезе от глуха улица, нарушавайки правилата за движение, според мен не е случаен”, каза още Нинова.  
 
Първият път, когато таксиметров автомобил се заби в служебния автомобил на Нинова, тя преживя камшичен удар и около 2 седмици бе с шина на врата, този път се отърва невредима.

Нинова размести пластовете в собствената си партия, слагайки край на ерата на старите муцуни, с което си навлече гнева на шепа съпартийци. Освен това острият и език дразни и опонентите ѝ. Дали някой си прави опасни шеги с Корнелия Нинова е неясно, но наистина поредицата от инциденти с нея е обезпокоителна, посочва struma.com.

http://epicenter.bg/article/Korneliya-Ninova--Zapochvam-da-mislya--che-vtorata-katastrofa-s-men-ne-e-sluchayna/139202/2/0

Случайност или закономерност са двете катастрофи с Корнелия Нинова

За два месеца лидерът на БСП Корнелия Нинова претърпява две почти еднотипни катастрофи – колата й е удряна от такси в центъра на София в един и същи времеви пояс - малко след обяд - 13.30 и 14.20.

Първият път ударът е на светофар при спряла кола, вторият път - на уличка (пресечна на „Княз Борис”), където автомобилите би трябвало да се движат с 20 км в час.

И двете таксита, които се удрят в нейната кола, са на една и съща фирма - СВ Такси.

И в двата случая такситата са в нарушение и все налитат на нейната кола. Първият път на жълт светофар тя попада в сандвич между две таксита на същата фирма - едното е спряло пред нея, другото - зад нея, а в него се удря мерцедес, при което се получава верижен удар.
Вторият път пак СВ такси излиза "случайно" от тиха уличка и се вбива странично с непозволена скорост при неспазено предимство.
Колата, с която Нинова вчера е пътувала от соццентралата по ул. "Княз Борис", е била ударена странично от такси, идваща от път без предимство и без да намали скоростта.

И в двата случая Нинова е сама с шофьора. Първият път – на предната седалка, вторият път – на задната седалка.

И в двата случая след подаден сигнал до 112 на място идват представители на органите на реда, които съставят акт на таксиметровия шофьор.

И в двата случая Нинова претърпява контузии, които я изваждат „от строя” за известно време. При първата катастрофа следствие на "камшичен удар" се наложи да ходи с шина на врата близо две седмици, сега – отново трябва „да пази стаята” няколко дни, защото болката във вратните прешлени се е възобновила.

И в двата случая присъствието й на политическата сцена е особено важно. Първия път - не можа да участва в дебатите и гласуването за членове на ВСС от квотата на парламента, сега предстои ключов за БСП конгрес.

Случайно ли е съвпадението на тези факти, или закономерно?

За сплашване или да принудят Нинова да се съгласи на охрана от НСО - нещо, което тя досега категорично отказва. И така да я контролират!

Източник: http://epicenter.bg/article/Sluchaynost-ili-zakonomernost-sa-dvete-katastrofi-s-Korneliya-Ninova/139178/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!