Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шведът, който зверски счупи челюстта на камериерка в Слънчев бряг, получи справедливо наказание в родината си

След като отърва затвор от три години у нас, работодателите му го уволниха за "срамната му постъпка" в България

Ралф Сундберг, който през лятото счупи челюстта на българската камериерка Дияна Петкова със зверски ритник в главата й във фоайето на хотел в Слънчев бряг, бе застигнат от частична справедливост в родината си.

След като 54-годишният скандинавец се прибра в Швеция в края на септември, след плащането на глоба от 4500 лева за бруталния ритник в лицето на камериерката Диана и отърва затвор от три години у нас, работодателите му го уволниха. Ралф Сундберг вече не е общ работник във фабриката за мляко и млечни продукти в шведското градче Шьопинг. Агресорът е бил уволнен от работа още преди да се прибере в родината си, като от фабриката за мляко в 18-хилядното градче Шьопинг са използвали като мотив за изгонването на Ралф срамната му изцепка в страната ни.

"Сега Ралф е безработен и трудно ще си намери работа в град Шьопинг. Тук всички са наясно какво е извършил в България, грозният инцидент в Слънчев бряг получи шумен отзвук в Швеция. Повярвайте ми, Ралф Сундберг много трудно ще изчисти опетнената си репутация и тя няма да му бъде от полза при намирането на нова работа", коментира журналистът Томас Линдстрьом от регионалния вестник "Кьолстаон".

http://www.faktor.bg/bg/articles/shvedat-koyto-schupi-chelyustta-na-kamerierka-v-slanchev-bryag-poluchi-spravedlivo-nakazanie-v-rodinata-si 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!