Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Младоженецът Волен се върна от меден месец и обяви: Каква корупция у нас, обичаме да се самобичуваме

Той похвали премиера за успешната му политика

„Антикорупционният закон не е тема за Консултативен съвет при президента. Текстовете все още не са окончателни, трябва да се прегледат отново. Там трябва да се обсъждат други теми“. Това каза пред БТВ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Доскоро той беше на меден месец с третата си съпрута Деница Гаджева. Председаселят на парламентарната група на „Обединени патриоти“ не присъства на днешното заседание на КСНС.
 
Според волен Сидеров, създаването на общ орган, който да се бори с корупцията е по-скоро да се представим пред Брюксел.
 
"Преекспонира се въпроса с корупцията у нас, каква корупция, ние като че ли обичаме да се самобичуваме, а има доста европейски държави, където тя е по-голяма, но темата е основна за обществото и не разбирам защо е така", каза още той.

Според Волен Сидеров, сега е важно да покажем, че сме стабилни като управление и да докажем на Брюксел, че няма нищо опасно да има патриоти в управлението.

"ДПС непрекъснато повтарят, че националистите не могат да управляват европейска държава. Но това не е вярно, в Словакия имаше националистическа партия в управлението, в Естония също има такава партия в управляващата коалиция", коментира лидерът на „Атака“.

Той отново атакува либералните европейски партии, които искали гей бракове и давали пълна свобода на нравите. "ДПС загубиха позицията на трета политическа сила и ролята на балансьор и затова ни атакуват и искат оставката на Симеонов", смята Волен Сидеров.

Според него, вицепремиерът Валери Симеонов не е заплашвал журналисти и атаката срещу него е добре обмислена и планирана. Волен Сидеров заяви, че ще седне "на чаша вино" със Симеонов и като по-печен в политиката, ще му обясни как да постъпва в такива случаи. Накрая лидерът на "Атака" се впусна в хвалби за управлението на Бойко Борисов и определи политиката му като "много успешна" и се обяви за "човек на изкуството".

„Когато си в политиката трябва да си наясно, че си мишена. И аз бях нападан от журналисти по един некоректен начин. Симеонов е мишена, защото е човек на действието. Той е разбутал някакви интереси. Каракачанов също си върши работата“.

„Премиерът направи неща, които не са се случвали - балкански балансьор. Той има дипломатически успехи и не трябва да разбутваме нещата. Всеки който клати лодката трябва да знае, че тя може да се обърне и да се удави“, предупреди Волен Сидеров.

http://epicenter.bg/article/Mladozhenetsat-Siderov-se-varna-meden-mesets-i-obyavi--Kakva-koruptsiya-u-nas--obichame-da-se-samobichuvame/138709/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!