Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Известна пророчица: Свирепи стихии удрят Земята, ето как ще започне Третата Световна!!! - Тя предрече атентатите от 11 септември, избирането на Доналд Тръмп и Брекзит

Известната пророчица Сюзън де Вере, която мнозина наричат „Новия Нострадамус”, разкри, че американските власти са заложили бомба в недрата на супервулкана в Йелоустоун, с чийто взрив ще предизвикат не едно, а три изригвания.

"В Йелоустоун много неща ще се случат. Военните са сложили там нещо като бомба, за да се опитат да го взривят на три места, вместо на едно”, казва пред британски медии гадателката, която предсказа атентатите в Ню Йорк на 11 септември, избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ, излизането на Великобритания от Европейския съюз и много други световни политически събития и стихийни бедствия.

Ясновидката разказва и за други свои видения, които в близко бъдеще ще се случат на Земята.

„Видях още няколко изригвания на вулкани, възможно е да са пет. В Италия ще има земетресение. В океана ще има още едно, което ще предизвика мощно цунами. То ще се насочи към Австралия”, казва още тя.

Тя хвърля светлина и около особено актуалната тема, свързана с началото на Третата световна война. „Видях как войници ходят по Земята. Не се учудвайте, ако Ким Чен Ун повлече Китай след себе си. Ако направят това, с нас (Запада), е свършено”.

„Американците ще пресекат въздушното пространство на Корея и това ще накара Корея да тръгне на война. Това ще се случи внезапно и няма да продължи много, но много животи ще бъдат загубени”, казва още Сюзън де Вере.

„В продължение на година или 18 месеца ще има две ракети/бомби, които ще се взривят”, отбелязва още гадателката.

Източник: БЛИЦ

http://epicenter.bg/article/Izvestna-prorochitsa--Svirepi-stihii-udryat-Zemyata--eto-kak-shte-zapochne-Tretata-Svetovna--/138663/7/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!