Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Невиждано: US посланикът се отдръпна и извини, след като Радев го насмете...

Трябваше да се появи един достоен президент като Румен Радев, който не се поколеба да постави посланика на САЩ Ерик Рубин по повод наглото му поведение относно избора на нов боен самолет за българските военно-въздушни сили.
Явно, че тази ясна и точна позиция в защита на интересите на България, е причината вашингтонския нахалник да даде леко на заден ход.

„Аз съм съгласен с президента, че моята работа е да представлявам моето правителство, моята страна и хората в нея, както и да обяснявам на българите и на българското правителство гледната точка на моето правителство. Както съм казвал често, и в това отношение трябва да се съглася с президента, изборът на бойни самолети е суверенно българско решение. То е ключово важно решение, което може да бъде взето единствено и само от българите. Много е ключово и важно това решение да не бъде повлияно отвън, защото става дума за много пари.“, коментира още посланик Рубин.

За разлика от продажната сган от ГЕРБ и правителството на националното предателство, съставено от същата тази продажна сган и сбирщината псевдопатриоти, начело с един самозабравил се посредствен екземпляр Борисов, което като му свирне Рубин и се хващат за палците и застават в позиция „Ощастливи ме, американецо“, президентът Радев не се поколеба да покаже къде е мястото на нахалното вашингтонско изчадие адово.

Но като се има предвид, че имено по заповед от Вашингтон и в изпълнение на плана за дискредитиране на президента Радев, бе сформирана комисията в парламента, то трябва да сме наясно, че националпредателската сбирщина на гербери и патреотари ще направи всичко възможно да ощастливи американските си господари и да натресе старо желязо за стотици милиони.

Източник: Нюз Фронт

http://www.gudelnews.com/2017/10/us_15.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!