Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Суперразкритие! Президентът Радев бута кабинета, прави си служебно правителство!

Президентът Радев е решил да направи собствено служебно правителство и да измете ГЕРБ, начело с Борисов от властта.

Това „суперразкритие“  с изненада прочетохме в Пеевски сайт като ексклузивна новина, а в друга колегите искат в редакционен коментар импийчмънт на президента! Защото имал амбиции към цялата власт в държавата. И то веднага още преди края на годината и преди старта на европредседателството на България.

Това сайтът научил от  участници в заверата. Най-вероятно източниците им първо решили да свалят Борисов, а след това са се засрамили и са притичали да снесат информацията на някой журналист. Съответните радетели за свободното слово са неназовани, имената им са дълбока редакционна тайна и се опасяваме, че дори авторът на статията не ги знае кои са.

В огромното и шокиращо журналистическо разкритие се казва още, че  секретари и съветници на държавния глава  вече дори са си разпределили бъдещите министерски постове и се хвалели с тях.

Зад всичко това, разбира се, стоял Румен Радев, които имал план как да разбие  ГЕРБ. Лично той стоял зад атаките и свалянето на депутат Антон Тодоров!

/От пасквила не става ясно президентът лично ли е накарал Тодоров да се гаври с Виктор Николаев и да го плаши с уволнение, или на Антон му дошло отвътре, а после звъннал на „Дондуков“ 2 да се похвали, но не го разбрали добре, че е минал на другата страна./ Или използвайки гафа му, от президентството веднага решили да премахнат „острието“ на ГЕРБ.

По-нататък обаче нещата се проясняват до пълна мъгла, когато се твърди, че оставката на Тодоров била поискана от хора на Радев. От цялото  журналистическо „проучване“ излиза, че и  ГЕРБ са хора на президента, понеже пък гласуваха оставката.

В шизофренното съчинение се цитира бившата секретарка на Плевнелив, Румяна Коларова, която била намекнала в свое интервю, че пластовете в държавата се разместват./?!/ а депутатът Тома Биков пък казал от параментарната трибуна, че целта на атаките срещу Антон Тодоров е да бъде свалено правителството преди европредседателството на България!

Ти да видиш! Явно Тодоров е бил скрита лимонка, на чиито плещи се е крепяло цялото правителство, а с оставката му то взело, че се разклатило.

Да се смееш ли, да плачеш ли, или да виеш срещу луната…

И зад „Кумгейт стоял ясно кой. Радев! По неясни пътища той първо назначил цялата рода на Делян Добрев на апетитни държавни служби, а след това изнесъл информацията в медиите. Поне това се разбира от журналистическото съчинение на Пеевския сайт.

И след като читателите тотално загубват връзка с написаното и не могат да разберат нищо, най-после им поднасят причината. Президентът иска властта, за да си купи самолети  „Грипен“. И понеже депутатите се инатяли, щял да ги махне един по един.

Подобни „бомби“ се пускат в медийното пространство, за да сатанизират някого.

Шефовете на медии не интересуват истината ли пишат, или не. Блъфовете целят едно – дискредитирането на президента с всякакви средства.

Без да се сетят, че всичко това може да има обратен ефект. Борисов е толкова нехаресван, че вместо сатрап, Радев може да се превърне в герой.

Това засега го доказва подкрепата му. Два пъти по-висока от тази на Борисов.

А колкото повече подобни „новини“ излизат в медийното пространство, толкова повече доверието в Борисов пада, тъй като съчиненията грам не отговарят на истината и в тях не вярват даже тези, които ги пишат за мижави заплати.

Трябва да си пълен идиот да се хванеш на такива журналистически кукички.

А в България дори идиотите поумняха.

Вижте им реакциите под писанията „БОМБА!“, „СЕНЗАЦИЯ!“, „ГОРЕЩО“, „МЪЛНИЯ“, ШОК И УЖАС“ И сами преценете.

Българинът е умен и  болезнено усеща кога го пускат по пързалката.

Особено кафявата пързалка, която е хем хлъзгава, хем мирише!

Skandalno.net

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!