Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте какво Разпореди ВОЖДА ЗА ГЛАВАТА НА АНТОН ТОДОРОВ! Тайните Заповеди на Б.Б. 

Оставката на Антон Тодоров предстои да бъде гласувана в парламента.

Той се надява, че ще мине между капките като Делян Добрев, който в продължение на цяла седмица занимаваше с персоната си депутатите. Но този път нещата са различни.

В защита на Тодоров от кумова срама се появи на телевизионния екран единствено председателят на Народното събрание Димитър Главчев: „Призовавам всички преди да коментират Антон Тодоров, първо да изгледат целия запис и тогава да го квалифицират като такъв или онакъв. Смятам, че изказването му е просто шега. Пък дали е дебелашка и не на място, не коментирам“ – измънка Главчев пред бТВ.

„Според мен би трябвало и журналисти и политици да спазват някакви стандарти на изказ и да не преминават границите“, продължи витиевато председателят на НС.

„Правилно е, че Тодоров сам си подаде оставката, обаче  не смятам, че влизането му в НС е грешка на ГЕРБ.“, Не съм решил още дали ще гласувам „за“ или „против“ оставката му.  Като се запозная с всички аргументи,  ще преценя. Точно така направих и с казуса „Добрев“. Там гласувах с „въздържал се“, разкри Главчев.

И понеже всяко изказване на властниците от ГЕРБ в момента има нужда от превод – ние от Skandalno.net нямаме нищо против да разтълкуваме и обясним думите на пишман-председателя.

Главчев говори много, но не казва нищо. Защото така му е наредено.

Уж защитава Тодоров, но всъщност го досъсича на дръвника и оставя главата му да се търкаля. А сетне я хвърля в лапите на медиите като изкупителна жертва.

ГЕРБ трябва да даде жертва, за да продължи напред и да не донагнети негативизма, който кипи в обществото и заплашва да срине милиционерската партия. Делян Добрев беше спасен, защото е с двата крака в далаверата. А дръпнат ли бримката, ще се разплете чорапа на корупцията, цинизма и голямото крадене в държавата. Беше спасен трудно, с второ гласуване… но спасен. Вторият политически самоубиец за десет дни -Антон Тодоров няма как да бъде оставен в Народното събрание. Още повече, че грехът му е много по-голям. Обиди журналист в ефир и го заплаши с уволнение. С което настрои всички медии срещу себе си. Даже гербаджийските.

Пък Делянчо какво – назначил родата, смуче от обществени поръчки…  Нищо ново под слънцето. Че да не е само той?

Според наши източници, лично Борисов е наредил на Тодоров да си подаде оставката, обещавайки му незнайно какво.

После пак той е наредил на Главчев да замаже положението пред медиите и да инструктира депутатите да гласуват шарено. Един „за“, един „против“. Така хем ще излезе, че ГЕРБ подкрепя своите, хем пък че народните избраници са строги и справедливи. Накрая всички вкупом ще накажат провинилия се.

Всъщност Борисов спасява собствената си глава.

Или други части от тялото…

В момента прекалено много облаци са надвиснали над Светиня МУ.

Стачкуват оръжейници.

Синдикатите готвят протести.

Президентът налага вето на поредния безумен герберски закон.

Пенсионерите се заканват да блокират парламента с празни тенджери.

Стачка вдигат и пожарникарите.

Така че… Време е главният пожарникар на републиката да поработи за собственото си спасение.

Като хвърли на кучетата устатия Антон Тодоров.

Но народът иска друго!

Иска ОСТАВКА  на импотентното правителство заедно с неграмотния му Вожд.

И този път борбата ще е докрай! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!