Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Интервюто с Александър Дугин събра 80% гледаемост... Дугин: Най-голямата заплаха за България е не Русия, а...

Абсолютен телевизионен рекорд е постигнала Нова Телевизия с предаването "Ничия Земя", в което бе пуснато интервюто с Александър Дугин. Според наши хора в пийпълметричната агенция "ТВ Планс", в този час, телевизията е привлякла около 80% от цялата телевизионна аудитория. От ефирни, кабелни, интернет телевизии - от всичко.

Конкурентът bTV е изпаднал в един от редките моменти, в които има под 10% аудитория - 9,6%. БНТ са имали едва 6%. Останалото са останалите кабеларки.

Александър Дугин е един от основните съветници на Путин по геополитически въпроси. Той е сред авторите на проекта "Евразия".
В интервюто каза покъртителни неща, най-запомнящото се от които бе отговорът на въпроса "Кое е най-опасното нещо за България?" Той каза, че това е човекът, който е обявил, че Русия е враг №1 на България. Това очевидно е психо-патология, този човек е луд, и затова той е най-голямата истинска заплаха за България.

Припомняме, че наскоро Бойко Борисов и правителството му прокараха нова доктрина на национална сигурност, в която Русия бе посочена като най-голяма заплаха.

Дугин говори също за глобалните елити, които се борят с видимите елити и се опитват да ги контролират. Тайната диктатурата на неолибералите е по-опасна от всяка видима диктатура, в която диктаторът все пак може да падне.

Третата световна война няма да започне от Северна Корея. Но противоречията в многополюсния свят ескалират, което я прави все по-неизбежна, твърди Дугин.

С интервюто определено Нова ТВ се опитва да отговори на интереса на преобладаващата част от българското общество, която е русофилска. Съответно - с вниманието си хората и се отплатиха щедро...

Г.Н.

http://www.gudelnews.com/2017/10/80.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!