Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В БСП имали схеми за ”хранилки” в държавата

Има схеми за "хранилки" в държавни и общински предприятия, но БСП чака да се събере Изпълнителната комисия на ГЕРБ, заяви Таско Ерменков.
"Имаме схеми за "хранилки" в държавни и общински предприятия, но не ги слагаме на масата, защото чакаме да се събере Изпълнителната комисия на ГЕРБ, за да се види какво са решили за "шуробаджанашките връзки", заяви на пресконференция на "Позитано 20" народният представител от БСП Таско Ерменков, предаде БТА.

"Имаме цялата информация за всички назначения, получили сме около стотина сигнала от всички областни и от повечето общински градове", добави той.

Ерменков представи днес смеха за енергийни връзки в "Булгартрансгаз" ЕАД, "Булгаргаз" ЕАД, Столична община и КЗК.

"В тази схема Юлия Ненкова, бивш заместник-кмет, а сега председател на КЗК, е наследена от Ралица Стоянова, която сега е заместник-кмет на Столичната община. Тя е и сестра на Стоян Стоянов, който е началник на "Правен отдел" в КЗК.

Георгица Стоянова е член на КЗК и е съпруга на Владимир Малинов, който е началник на "Правен отдел" в "Булгартрансгаз" ЕАД", заяви Таско Ерменков.

Той постави въпроса дали тези роднински връзки не са една от причините за "процедурата на ЕК срещу България по делото "Булгартрансгаз".

http://dnes.dir.bg/news/bsp-tasko-ermenkov-hranilki-kabinet-borisov-3-26443127?nt=10 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!