Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Г.Н.: Каракачанов подал оставка: По-добре жив извън властта, отколкото на бесилото за ГЕРБ...

Военният министър Красимир Каракачанов е подал оставка, научихме от трима различни депутати в Парламента. Тя още не е оповестена, защото се мисли дали ГЕРБ да опитат да останат на власт с "правителство на малцинството", или директно и Бойко да се запъти към оставката.

"Не можем повече да позволяваме ГЕРБ да ни повличат така", казал Каракачанов на извънредно необявено заседание на управителния съвет на ВМРО. "Излизаме от властта, по-добре живи в опозиция, отколкото на власт и на бесилката" - бил краен Воевода №1.
Не е имало сериозни гласове против. Вторият в партията - Ангел Джамбазки, от месеци едва се сдържа да се прави, че слугинажът на Бойко Борисов му харесва. А местните структури бяха гневни още при съставянето на кабинета.

Без гласовете на ВМРО, дори останалите Обединени псевдо-патриоти, да останат, поддръжката пада под 121 гласа. Кабинетът може да се срине по всяко време. С оглед на разрушения му публичен образ и тоталната дискредитация на основната управляваща партия, това просто няма как да се предотврати.

Г.Н.

http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_14.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!