Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Соломон Паси: ЗАД РЕФЕРЕНДУМА В КАТАЛОНИЯ СТОИ ПУТИН! Русия иска да УНИЩОЖИ Европа!

Демократичните общества се крепят на един ненарушим фундамент, който нашенските натовски „демократи“, и  техните брюкселски поддръжници трябва най-накрая да проумеят. И да започнат безусловно да спазват. При демокрацията една власт е легитимна дотогава, докато върховният суверен на властта – народът, я признава за такава.

Ако хората отхвърлят тази власт, а тя продължава да се държи за министерските кресла, тогава демокрацията изчезва. И се превръща в диктатура. Така се получи в колизията между Барселона и Мадрид.

Каталония категорично отхвърли властта на Мадрид. И то на референдум, който испанската полиция окървави, в опита си да попречи на хората да изразят свободно своята воля. А нали свободното гласуване е един от най-важните стожери на демокрацията?

Е, този най-важен стожер на демократичното общество беше поруган от уж демократична европейска Испания. А натовски „демократи“ като Соломон Паси по команда подеха по медиите мръсна кампания в опит да ни убедят, че хората в Каталония били луди и искали безумни неща.

Но защо се учудваме, когато топ „демократи“ и яростни евроатлантици като Паси и Борисов имат приблизително едно и също отношение към широките народни маси по принцип. Шофьорът на трабанта вчера нарече хората в Каталония „безумци“. А Вождът на ГЕРБ смята, че българите са „прости“ хора и „лош човешки мат*рял“.

Затова и по още много други причини, народът в България отдавна отхвърли властта на Борисов и ГЕРБ. Но герберите продължават да се натискат в креслата си. А освен себе си там натискат и цялата си рода. Така, постепенно, управлението на гербаджиите, също се превърна в диктатура.

Защото хора като Соломон Паси, не се интересуват от това има ли демокрация, или няма. Единственото, което ги интересува е да са във властта. Или поне в бордовете и на хранилката на разни евроатлантически американски фондацийки. И непрекъснато да папкат. А междувременно да поучават гладните кое е правилно и кое – не.

И понеже управлявящата Европа и САЩ лъжедемократична шайка трябва някак да крепи своята загниваща власт, тя си измисля врагове. Това, разбира се, са лидерите и държавите, които не искат да се подчиняват на техните заповеди. И на първо място, като основен враг на Запада, като главна заплаха и едва ли не някакво страшилище, се явяват руският президент Владимир Путин и Руската федерация. Защо ли? Ами защото руските хора отхвърлят западната хегемония.

Затова наш Соломончо, като примерен натовец, често-често се нахвърля и върху Владимир Путин. Каквото и да стане, виновен е Путин. За слънчевата активност, за бедствията и ураганите, помели голяма част от САЩ… Дори за дъждовете, за снега и за четирите годишни времена, пак е виновен Путин.

И съвсем естествено зад референдума в Каталония, наш Соломончо съзира не нещо друго, а пак „дългата ръка на Путин“. Повтори го за сетен път и вчера в свое тв. интервю. Тази „дълга ръка“ той вижда и в провала на Хилари Клинтън на изборите в САЩ. Същата вездесъща „ръка“ на Путин се намеси и в Брекзит, в  Германия, във Франция… Навсякъде по света.

Според Паси-НАТО, както го наричат хората, Путин сваля и назначава президенти, намесва се във всичко и едва ли не е върховен властелин на света. Ами че ако Путин наистина имаше такава огромна власт – да назначава дори президентите на САЩ, и ако от него наистина зависеше всичко в света, то тогава защо същите тези Съединени щати и техните западни пудели въвеждат непрекъснато санкция след санкция срещу Русия? Защо нарушават всякакви демократични и човешки норми, за да закрепят някак своята клатеща се като лодка в бурно море, власт?

Защо признаха Косово, където дори референдум не беше проведен? Защо признаха превратаджиите в Украйна за легитимна власт? И защо Крим е трън в очите на големите „демократи“? Ами нали в Крим бе проведен свободен и демократичен референдум, на който 98% от жителите се произнесоха за присъединяване на Крим към Руската федерация? Идете в Крим и питайте обикновените хора. Те ще ви кажат, че е така.

Нооо, да питаме хората в Крим – смисъл няма! Защото Западът признава за законно и морално само онова, което отговаря на неговите интереси. Истината е, че законите на Запада отричат традиционния човешки морал. Защото е узаконил и то до крайност едни да са богати, а други да живеят в нечувана мизерия. По капиталистическите правила е законно. Но не е морално. А когато законът в едно общество отрича морала, това общество е обречено на изчезване. Защото е във висша степен неморален законът, който унищожава хората с глад и мизерия. И защото никой не може да стои дълго време на пътя на човешките мечти. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!