Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Биков разкри схема за роднински назначения на БСП в Брегово

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков разкри схема на роднински назначения на БСП в община Брегово. Той твърди, че кметът е назначил цялата си рода в детската градина.

От БСП говорят за сливане на партията с държавата. Разбрах, че там са направили някаква морална милиция и искам да ги сигнализирам. Предполагам, че още днес ще свикат пресконференция. Това каза пред  БТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

"Има една община Брегово. Кмет е член на БСП, жена му е учителка в детската градина, снахата е леличка там. Сестрата на снахата е домакин, а шуреят е охрана в център за настаняване от семеен тип. Това са вероятно всички работни места и те са заети от роднина на кмета и на депутат от БСП, разкри Тома Биков. 

"Депутатът Цветан Топчиев - жена му е в центъра за настаняване на умствено изостанали, синът му работи в административното обслужване на общината, брат му също е в общината към Гражданска защита.

Модата е да се дават такива сигнали на "Позитано", подаваме там този сигнал", сподели още депутатът.

"Нашите хора подадоха оставки. Кметът на Хасково е все още на поста. От кога вкарахме кумовете в политиката? Ако караме по тази линия, само илюстрирам, ще стигнем до съученичката на жената на бивш депутат", допълни Биков.

"Бойко Борисов е министър-председател на България, едва ли на някой му е до това да мисли за след 5 години напред, ние имаме по-сериозни проблеми", каза още Тома Биков.

" ГЕРБ имам 24 областни града. Там където управлява кмет на ГЕРБ, нещата потръгват. Ние ще вземем мерки, защото имаме механизъм за пречистване. В БСП нямат такъв механизъм, за това нещата при тях не вървят", каза още той.

От БСП хвърлят само някакви празни твърдения в пространството, Елена Йончева  вчера беше снимана да се среща със скандалния бизнесмен от Хасково, заради когото избухна всичко. Не знам дали това е скандал и престъпление. Същото важи и за филмите, които е правила по време на връзката си със Сергей Станишев, отбеляза още Биков.

От БСП имат една единствена цел - да замъглят успехите на правителството, защото вчера излязоха данните, че България е четвърта в ЕС по икономически растеж", разкри Биков.

Депутат от БСП: На хората им писна

До вчера имахме 70 сигнала за роднински назначения. Днес може да са станали 100. Първо ще проверим сигналите, но тази схема я наблюдаваме във всички общини, където управляват ГЕРБ. Това посочи депутатът от "БСП за България" Стоян Мирчев.

"Тази картина я има навсякъде. Това е обсебване на държавата. Никой не казва, че братът на Томислав Дончев не трябва да работи. Тук говорим, че роднинските назначения в повечето случаи стават без конкурси. Още по-лошо е, че тези назначения стават на такива позиции, които трябва да харчат парите. Едната ръка дава на другата, за да харчи.

ГЕРБ се сливат с държавата. Този октопод стигна такива размери, че на хората им писна. В Силистра е тормозен нашият областен председател на партията. Заплашва ли са го общински съветници и председателят на общинския съвет от ГЕРБ", разкри Мирчев.

http://dnes.dir.bg/news/bsp-gerb-rodnini-bregovo-toma-bikov-26438766?nt=10 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!