Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ отвръща на удара! Антон Тодоров „излови“ Елена Йончева по бели гащи, а Президента – само по организъм!

Скандалът с Делян Добрев мобилизира останките от твърдото герберско ядро и депутатите, вместо да коват закони, продължиха да се дърлят от парламентарната трибуна.

В битката „кой кого“ се намеси и острието на партията Антон Тодоров, който мрази пък президента, защото не му разреши да оглави сладката антикорупционна комисия.

Ни в клин, ни в ръкав, той взе думата и зачеса Радев, като обяви, че ДАНС е влязла в президентството и от 10 дни служители унищожават важни документи.

Радев криел този факт от обществеността, защото бил цитираме : „неприятел на истината, да не кажа -заклет лъжец“. И какво можело да се очаква от човек, който бил назначил любовницата си на втори договор, а после и се оженил за нея.

Тези думи изчервиха дори патриота Явор Нотев, който направи забележка на запенения депутат, който продължи да скача около микрофона и намекна, че Радев имал  обещана комисионна от 5 милиона долара, ако купи самолетите “ Грипен“. Тодоров имал такава информация, не можел да я докаже, но бил сигурен в нея.

Цветанов се появи като по поръчка и подкрепи съпартиеца си с думите – че вече сме свидетели  на „Самолетгейт“. Той  обвини  Радев, че не работи добре и все още се изживява като командващ ВВС.

От БСП скочиха  и поискаха намеса на прокуратурата да изясни откъде Тодоров има сведения за операциите на ДАНС и как се е добрал до секретна информация, ако изобщо има такава. А ако хвърля в политическото пространство непроверени лъжи да му бъде поискана съдебна отговорност.

Корнелия Нинова заяви пък, че това е поредната безпочвена атака към президента, която цели да разчисти пътя  на Бойко Борисов към президентския пост.

Малко преди скандала придворен сайт излезе със „суперсензационна новина“, че Елена Йончева била изловена в таен разговор с хасковския бизнесмен Иван Стаматов, който се прочу, че возил с Бентлито си изпадналия в немилост кмет на Хасково. Разговорът е толкова „таен“, че двамата стоят до прозореца в кафето на хотел и не се крият от никого, а фотогрфът спокойно ги е снимал. Какво стресиращо има в срещата на депутат от Хасковския район с бизнесмен от същия и то явна среща на пъпа на София никой не знае.

Целта е да се омаскари Йончева, която посегна на Делянчо  детето-чудо на ГЕРБ. Целта е да се премести проблемът от болната глава на здравата. В края на краищата не Елена е назначила кумците си и родата в общината, но друго си е да се мятат безпочвени обвинения и крадците да крещят „Дръжте крадеца!“.

В България цари безпрецедентна политическа криза. Хвърчат компромати, наяве излизат дълго пазени схеми, мирише на суджук, на корупция и на жестока битка за властта и за повече подкупи и милиони. Поръчково се плюят неудобни за управляващите, хвърлят се клевети, рови се в мръсно бельо и парламентът се е превърнал в място за саморазправа, а не в законотворчески орган.

Циркът се разиграва пред целия народ, а народът гледа сеир.

Гледането обаче ще е до време.

Все повече замирисва на предсрочни избори, но те ще дойдат отдолу.

Тогава, когато на хората им писне от клоуните в държавата.

И като си платят първите сметки за тока…

Дотогава можем да прочетем какво ли не, включително че в БСП са марсианци, а в ГЕРБ работят само невинни младенци, готови на всичко за България.

Дори да я продадат цялата!

Skandalno.net

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!