Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов и ГЕРБ тикат България към КАТАСТРОФА! Ето КАКВО ни ЧАКА! Истината е ЗЛОВЕЩА! – Всички икономически експерти заявяват в прав текст, че производственият потенциал на България е нулев

Всички икономически експерти заявяват в прав текст, че производственият потенциал на България е нулев. И хоризонтът, който се очертава пред България става все по-мрачен.

Те са категорични, че България няма нито производство, нито износ, нито земеделие, които да измъкнат държавата от блатото, в което е затънала. И етикетът „най-бедната страна в ЕС“ ще продължава да стои като позорно клеймо на челото ни. Поне докато страната се управлява от хора като Борисов, Цветанов, Делян Добрев, Пеевски и други подобни на тях.

На всичко отгоре Вашингтон и Брюксел се надпреварват кой повече да награби и повече да източи от малкото останали пари в държавата. И то пари, взети назаем от същите чичковци с гащи на раета и звезди, които размахват крачоли из коридорите на европейските централи. Те с неистов плам ни задължават да изкупуваме техните стоки-боклуци, натъпкани с ГМО-отрови. Заповядват ни да даваме десетки милиони за да купуваме техни самолети, които отдавна са излезли от употреба. И които с нищо няма да повишат бойната готовност на нашите войски. Доколкото са ни останали някакви войски.

С други думи Евросъюзът и САЩ източват зверски ибезпощадно България. Например шведските самолети Грипен, за които толкова много се спори, са на въоръжение само в Чехия, Южна Африка и Тайланд…?? А за да купим такива изтребители, ни трябват стотици милиони долари. Които българската държава няма откъде да вземе. Ако си спомняте Борисов и Горанов не можаха да увеличат минималната пенсия и до 300 лв. С много преговори и викове, че България щяла да фалира,  я направиха едва 200 лв.

Как искаме държава, която не може да даде на хората едни мизерни 300 лева пенсия…Как искаме тя да купува изтребители? И то стари. И то за стотици милиони. Ето това се нарича нахално и зверско източване на страната от САЩ и ЕС.

Но ако шведските самолети са стари разработки още от 1982 г., то американските F-16 приличат на раздрънкани каруци в сравнение с тях. Тези самолети отдавна са свалени от въоръжение. Тяхното начало се крие в мъглата на  1970 г. И янките се чудят на кого да ги пробутат. И то за колкото може повече пари.

В същото време Русия подарява безплатно на Сърбия нови и модерни изтребители МИГ-29. Тези изтребители наистина ще повишат военната мощ на нашите съседи. И то защото ръководството на страната води балансирана политика. И не се отказва от приятелските си връзки с Руската федерация. Въпреки огромния натиск, на който са подложени лидерите на Сърбия.

Но да се върнем на източването на ресурсите на България от „добричките“ ЕС и НАТО. Защо се извършва това злостно ограбване на парите и ресурсите на България от Брюксел и Вашингтон? Нима те не знаят в какво катастрофално положение се намира нашата страна? Нима не знаят, че нямаме пари и за най-неотложните нужди на държавата? Че вилнее страхотна демографска криза, непозната в цялата история на страната? Че нямаме никаква икономика? Че цялата държава е фалирала?

Знаят го всичко това, разбира се. И го знаят много добре. Но тъкмо заради това се стремят да източат всичко, което все още ни е останало. И понеже няма вече нищо, което да може да се ограби, те ни принуждават да вземаме заеми. За да плащаме техните стари бракувани самолети. А след като ги купим, ще ни накарат да купим и друго бракувано военно оборудване.

Поради простата причина, че правителството на Борисов не смее да се противопостави на принудата. И изпълнява безпрекословно заповедите от Брюксел.

Има и още една причина да принуждават нашата закъсала отвсякъде държава да прави разходи, които не може да си позволи. Янките и техните пудели от Брюксел искат да вкарат страната ни в същата дългова криза, в каквато се намира Гърция. И да унищожат народа ни със съкращения, намаляване на заплати и пенсии, ликвидиране на всякакви социални придобивки и превръщане на едрите търговци не само в олигарси, а  и в своего рода местни феодали. На които ще принадлежим всички ние. И децата ни. До живот. Като роби.

Ето затова българските граждани искат час по-скоро да избягат от ЕС. И от НАТО. Защото перспективите стават все по-мрачни. И по-зловещи.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!