Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо един пожарникар избухна: Вашата мама, политически мастии!

Прочетете следващия текст! Публикуваме го без редакция. От него ще разберете как се чувстват и държавните служители – тези, които държавата би трябвало да обгрижва най-много, защото пазят народа й и самата нея. Ще разберете колко еднакво са унижени всички честни служители на държавата и още колко по-зле са хората, за „които държавата не се грижи“.

Ето публикацията:

Живея в България! Мога да се бия, почти професионално! Имам „С“ категория и карам камион. Пожарникар съм! Началник на смяна!

Мога да правя ламинат, шпакловки, мазилки и покриви! Грамотен съм, мога да мисля, пиша и осмислям какво се случва у нас. Плащам си редовно сметките и данъците. Пия умерено, не пуша.

Не ходя по ресторанти и не съм в състояние да харча или живея, като бял човек!

Заплатата ми стига само за седмица!

Имам приятели, които в Англия изкарват моята заплата само за три дни. Карам трошаляк на 25 години и не мога да го сменя с друг.

Та, питам: Защо съм беден? Питам вас Боклуци, Политици! Аз ли не съм производителен или некадърен, или вие? Защо в чужбина някакъв, който може само да завърти една крушка на фасонката, живее като пич? Кара чисто нова кола, на лизинг и когато той изтече я сменя?

Защо бе, вашата мама и Боклуци?
Защо те обикалят света, а ние пестим цяла година за няколко дни почивка на морето? От колко време сме в Европейския съюз и какво направихте за нас?
Защо от 2009 та година заплатата ми е във фризера (без задължителните по закон индексации – бел. ред.), а постоянно ми вдигате цените на всичко?
Аз ли съм идиот или вие?
Защо на гръцкия пенсионер пенсията е по-висока от моята заплата, а аз даже си рискувам живота?
Защо ни откраднахте и миналото, и бъдещето?
Защо децата ми трябва да ви плащат заемите, които откраднахте?
До кога мислите, че ще ви търпим?

Последният ми въпрос е излишен! Вие изобщо не мислите! Трябва ние да помислим вместо вас! Защо сте все едни и същи – там вътре?

Мислите ли, че театъра, който играете пред всички, вече до болка не ни е втръснал? Мислите ли, че глупавите ви и манипулиращи общественото съзнание телевизии ще ви спасят накрая корумпираните и оцапани задници?

Не мислите нищо за, никой!

Защо в България има пенсия от 180 лева? Защо субсидиите са ви най-високи в Европа, като сте най-продажни, най-корумпирани, крадливи и полуграмотни с купени дипломи? Защо циганки раждат по на 13 и 14 , а впоследствие вместо някой да бъде подведен под отговорност за педофилия, на същата тази циганка държавата осигурява един доста добър стандарт на живот, който директно дискриминира всяка българка и българско семейство? А впоследствие същата тази държава я стимулира, като инкубатор за разплод без никакви задължения, само с права?

Мога да питам до утре … Глас в пустиня. Вашата мама, политически мастии!

RNS припомня, че по време на второто правителство на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов българските пожарникари, за които държавата няма пари да осигури безопасността им по време на работа, получиха дарение от Канада. То се състоеше от ВТОРА УПОТРЕБА защитно облекло, каски, ботуши и предпазни средства. Това, което Канада изхвърля, защото животът на пожарникарите й е ценен, бе ПРИЕТО НА ТЪРЖЕСТВЕНА ВОЕНИЗИРАНА ЦЕРЕМОНИЯ и рекламирано като изключителен успех на ГЕРБ-правителството като доказана грижа за огнеборците ни!

RNS

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!