Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американец се опитва да счупи автомат „Калашников” с непрекъсната стрелба, но не успява! (ВПЕЧАТЛЯВАЩО ВИДЕО)

Американски ветеран от войната в Ирак на име Ерик си поставил за цел да счупи автомат „калашников”. Той бил убеден, че руското оръжие няма да издържи голямото натоварване.
„От прегряването той сигурно ще излезе от строя” – бил убеден американският експериментатор. Ерик започнал да стреля с автомата. Той изпразнил над десет пълнителя, преди да почувства нагряването на оръжието. Мъжът обаче продължил да води огън, докато оръжието задимило. После в областта на газовото бутало се запалил капакът.

Независимо от силното прегляване АК не отказал и продължил да действа под о.възторжените възгласи на стрелеца. След това на блогера се наложило да надене защитна маска и ръкавици, тъй като излъчваната топлина изгаряла лицето и ръцете.

Оръжието все така функционирало отлично. След като най-сетне станало невъзможно оръжието да се държи с ръце, Ерик го пуснал. По неговите думи руският АК притежавал „потресаваща надежност”.

https://www.blitz.bg/blits-tv/amerikanets-se-opital-da-schupi-avtomat-kalashnikov-s-nepreksnata-strelba-no-ne-uspyal-vpechatlyavashcho-video_news547955.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!