Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кумицата на Цветанов - зам.-министър на спорта... гейтът нахлува в София, чакайте да видите какво още иде...

Кум-дрийм-тийм гейтът неудържимо ускорява към самия център на властта. Освен, че скоро ще изгори друга местна феодалка - Цвета Караянчева, която е направила същия семейно приятелски бизнес в Кърджали, освен това, вече започват да изплуват същите схеми и в самото правителство. Очевидно крак ще повлече Цветан Цветанов, считан за основния кадровик на ГЕРБ.
Към настоящия момент, неговата кумица Ваня Колева, е заместник-министър на спорта. Тя, в периода 2014 г. – януари 2017 г. е била парламентарен секретар на ведомството, отново нагласена там от партията си. А с настоящото правителство се издигна до втора след министъра.

Цветанов и съпругата му Десислава са кумували на семейство Колеви през септември миналата година, става ясно от официалната интернет страница на партия ГЕРБ.

От съобщението на сайта разбираме, че церемонията се е провела в манастира “Свeта Бoгopoдица” в Арбанаси, а двамата младоженци се врекли отново, "след 33-годишен граждански брак". Съпругът Николай Колев е бивш национален състезател по колоездене и осми на световното първенство в Лестър от 1982 г.

Ваня Колева е завършила е Треньорския факултет – лека атлетика, в Националната спортна академия „Васил Левски“. На последните парламентарни избори тя беше на 12 място в листата на ГЕРБ от Добрич.

Съвсем скоро предстоят мега-роднински скандали в центъра на правителството, довериха ни запознати. ГЕРБ са целите изградени върху шуробаджанащина и корупция, и очевидно външните фактори вече са позволили това да стане публично известно...

Източник: Офнюз, с редакции на http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_69.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!