Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветан Цветанов: Делян Добрев и ние се извиняваме на Хасково: Деляне, бъди силен. Ще успеем с тази силна подкрепа

Цветан Цветанов: Извиняваме на Хасково, че издигнахме Беливанов за кмет
Сн.: БТА

Деляне, бъди силен. Ще успеем с тази силна подкрепа, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Хасково.
„Ние сме силен отбор, защото работим за гражданите, защото политиките, които правим, достигат до всеки от човек. Затова нямаме от какво да се срамуваме. Единственото, за което аз се срамувам, е че подкрепихме Добри Беливанов за кмет на Хасково. Този човек няма място в ГЕРБ ”, каза Цветанов, цитиран от пресцентъра на партията.

Той се срещна с областната структура на ГЕРБ-Хасково, със симпатизанти и граждани, които дойдоха, за да чуят истината за скандала, който се разрази през последните дни.

Цветанов подчерта, че честният човек намира сили да се извини. „Затова Делян Добрев и ние се извиняваме на Хасково и неговите жители, че издигнахме Беливанов за кмет. Този човек е подвластен на чужди интереси и ние трябва да им се противопоставим”, подчерта Цветанов.

Той бе категоричен, че Делян Добрев е политик със знания, с експертиза и с идеи в интерес на хората и именно затова не трябва да излиза от активната политика.

Със скалъпени пасквили и лъжи БСП атакуваха именно Делян Добрев, защото той е успешен и ценен като експерт, подчерта Цветанов и се обърна към хасковския народен представител с думите: ”Деляне, аз съм ти приятел и ще победим!”

В подкрепа на депутата от Хасково и с настояване за оттегляне на оставките на Добрев се изказаха десетки участници в срещата. Те настояват Добрев да размисли и да не напуска парламента.

„Успяхте да ме трогнете”, призна Добрев и благодари за подкрепата. Той припомни, че през последните години на всички избори ГЕРБ-Хасково е увеличавал резултата си, а на последните през март за партията на Бойко Борисов са гласували почти 38 хиляди човека.

„Това ми показва, че работим в правилната посока. Но разберете ме, изключително тежко е за мен, който не съм влязъл в политиката „от задната седалка на един мотор”, а съм извървял честно своя път с работата си, да чувам всяка вечер в новините какъв измамник съм. Всичко това ме омерзи и струва прекалено скъпо на моето семейство”, сподели Добрев през сълзи.

Във вторник той ще депозира оставката си в Парламента. Решението за неговото освобождаване е ръцете на народните представители и в изпълнителната комисия на ГЕРБ.

http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-tzvetanov-haskovo-deljan-dobrev-26424252?nt=10 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!