Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Добрев подаде оставка от всички публични постове, остава на задкулисните (масон и пр.)

Делян Добрев, изправен пред абсолютния корупционен скандал, обяви че подава оставка от всичките си политически постове. "Срещнах се с Бойко Борисов, по моя инициатива, и му казах, че се оттеглям, след клеветническата кампания срещу мен, в която вече е невъзможно да се защитя и да защитя партията". Това каза Добрев в ефира на bTV.

Малко преди това, депутатката и бивша журналистка Елена Йончева потвърди с документи цялата роднинско-бизнес олигархия, която бе създал герберският феодал в Хасково. Единствената неточност бе една заместник-кметица, която се оказа, че не му била съученичка, за която Йончева се извини.

Добрев не отговори конкретно на нито един въпрос. Вместо това замаза всичко с оставката си.

Реално обаче, ако имаме прокуратура, тя би следвало да започне разследване. Оставката на политик не го освобождава от наказателна отговорност.

Много по-интересно обаче е друго - Добрев се оттегля само от публичните си позиции. А той, както известно, е масон. За оттегляне от ложата не е говорел, нито пък някой журналист го е питал. Вместо това, Жени Марчева го изкара политически герой, заради "достойната оставка", а Елена Йончева излезе едва ли не нагъл агресор за това, че е разкрила схемите.

Но ако остане масон, то излиза, че Добрев се оттегля само от публичните си позиции, а си запазва тези в задкулисието. Доколко това е промяна, всеки може сам да се сеща...

Г.Н.

http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_67.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!