Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Идеологът на Путин Александър Дугин: България не ни е интересна, който не харесва Русия, е със заболяване

От Москва насочили вниманието към Сирия

"Глупост е, че Русия е заплаха за България. Най-голяма заплаха е човекът, който го е казал. Ние приемаме вашата страна за приятел. Нямаме желание и възможности да ви се месим". Това заяви пред Нова ТВ идеологът на Кремъл - Александър Дугин. Той е един от основните съветници на руския президент. 

"При нас е много силна петата колона, която вижда, че Путин се захваща с последния си мандат. За нас вие не сте проблем, а Сирия. Вие сте братски народ. В Русия всички партии - либерали и патриоти, са българофили. За нас е трудно да си представим, че има русофоби. Какво лошо има да запазите руските паметници? Ние в историята сме ви щадили много повече.

Вървете на Запад, като ни ненавиждате! Ние вече не сме комунистическа държава. Чудя се, противоестествено е да има русофоби в България. Това са хора, които са с католическо и протестантско възпитание. Ние сме възпитаници на Византия", каза още Дугин.

Според него, който не харесва Русия, има заболяване и допълни, че нямало заплаха от Трета световна война заради опитите с ядрено оръжие от страна на Северна Корея. 

http://www.faktor.bg/bg/articles/kombinatorat-na-putin-aleksandar-dugin-koyto-ne-haresva-rusiya-e-sas-zabolyavane 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!