Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БХК срещу България

"Не е пропуснат и въпросът, че в България липсва законоустановена процедура за промяна на пола. " - така Кънев и съучастници мотивират предателството си. Срам. Срам и позор. Такова дъно не съм си и представял.

Ангел Джамбазки

Коментар на Ангел Джамбазки в социалната мрежа по повод позицията на БХК, чрез която Комитета злепостави България при кандидатурата й за Европейската Агенция по лекарствата:

"Не е пропуснат и въпросът, че в България липсва законоустановена процедура за промяна на пола. " - така Кънев и съучастници мотивират предателството си. Срам. Срам и позор. Такова дъно не съм си и представял.
Ако някога сте се чудили, само евентуално, дали БХК е анти-българска, анти-национална сбирщина на ненормалници и чутовни негодници, то вече нямайте никакви, ама никакви съмнения.
Тези въпиущи негодници обявиха, че са изпратили писма до де що европейска институция има, за да ги молят и за да настояват Европейската агенция по лекарствата (ЕМА), която напуска Обединеното кралство след референдума, да не се мести в България.

Защо е важно за България, за българската икономика, за българското образование, за българската наука, да има изнесена европейска агенция съм обяснявал надълго и на широко.
Знаете, че направихме всичко възможно, българското правителство да поиска ЕМА. Това беше и наше условие в преговорите за съставяне на коалиционно управление.
Умело-неумело, криво-ляво - успяхме. 
Имаме решение на МС и за пръв път, откакто България е част от ЕС, правителството иска седалище на изнесена европейска агенция у нас. Факт.
И днес разбираме, че Красимир Кънев и съучастници правят всичко възможно, за да провалят българската кандидатура. Нещо повече - пишат писма, в които настояват ЕМА да не дойде в България. С идиотски, содомитски и извратеняшки "аргументи".
Тези хора, тези български граждани работят, активно и агресивно срещу интереса на българското общество. Те работят, те полагат усилия срещу българския интерес, в интерес на Франция, да речем, която също иска ЕМА.
Тези български граждани работят агресивно в България да не идват инвестиции, да не идват големи международни фармацевтични компании, с огромен оборот.
Да отидат другаде.
Тези български граждани, обединени в БХК, работят СРЕЩУ това в бюджета на България да влизат средства. Срещу интереса на българската осигурителна и социална система. Срещу интереса на хотелиери, ресторантьори, срещу бизнеса с недвижими имоти и прочее, и прочее, и прочее. Срещу интереса на българското образование, на българските пенсионери, на българските социално слаби. 
Гнусно, подло, нелепо лицемерие.
Те, от БХК, работят ЗА това милиони евро да отиват другаде. 
В чужди социални системи. В чужди бюджети. Работят за други държави. Какви жалкари. Какви нелепи помияри.
Досега тези негодници ми бяха само неприятни извратеняци и ненормалници. Сега вече ги презирам. Защото са жалки, евтини продажници.

http://www.lentata.com/page_9902.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!