Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нинова нахъсва червените в Трън: Борете се срещу модела на ГЕРБ, от вас зависи промяната

Подкрепете един човек, офицер на честта, който цял живот е служил само на отечеството, зове лидерът на БСП

Не се страхувайте, борете се заедно с нас срещу модела ГЕРБ в общините. Вижте как скочиха хората срещу Суджукгейт, как надигнаха глас срещу шуробаджанащината в Хасково. От днес се разпада и ГЕРБ в Ботевград. Структурите им се самоизяждат помежду си за власт и пари. Така лидерът на БСП Корневия Нинова агитира за предстоящите кметски избори в Трън, заявявайки своята подкрепа за Божидар Страхилов, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП.

За да бъде още по-убедителна в аргументите си, тя взе на готово думите на вицепремиера Валери Симеонов, който казал, че ГЕРБ ни връщат в родовообщинния строй с партизанските си назначения и "калинки".

"При всичко, което виждаме в страната, те нямат морално право да претендират за прозрачно и честно управление. Нека заедно да направим промяната на този модел в община Трън. Ние сме тук, за да ви покажем, че и малките общини, всяко село е важно", призова съпартийците си и техните симпатизанти Нинова и продължи с агитацията: "Подкрепете един човек, офицер на честта, който цял живот е служил само на отечеството ни, а не поредната спусната "калинка". Той никога не е участвал в политически игри, договорки и задкулисие, почтен и земен е. Във вашите ръце е промяната на Трън". 

http://www.faktor.bg/bg/articles/ninova-nahasva-chervenite-v-tran-borete-se-sreshtu-modela-na-gerb-ne-se-strahuvayte 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!