Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да, в тази държава Той трябва да оглави комисията по досиетата!

Когато една държава на 1336 години загива – председател на Комисията по досиетата трябва да е Антон Тодоров. Когато един народ на 1336 години умира, смазан от тъга и унижения, управник трябва да му е ГЕРБ. Когато една мечта на много поколения в продължение на 1336 години не може да бъде постигната – трябва да я оставим да си отиде.

Древногръцкият философ Антистен е казал: Една държава умира, когато в нея спрат да различават доброто от злото.

Антистен е странна птица. Учил се от Сократ, но създал своя теорията за това как да се живее достойно. Привържениците му са наричани киници, което в превод от гръцки означава циници. Квинтесенцията е, че хармония се постига, ако живееш като куче. Колко сполучливо и вдъхновяващо, не мислите ли… 

Правилата на Антистен са следните:
-         Живей опростено, следвай своята природа, презирай условностите;
-         Отстоявай своето виждане за живота, защитавай собственото Аз;
-         Бъди верен, храбър и благодарен.

Куче, ама друг път. У нас тези, които успяха да приложат тези правила – загинаха. Предадоха ги. Предават ги вече тринайсет и кусур века.
Плахи, смазани и щастливи сънародници, продължавайте в същия дух.
Очевидно този начин да вдишвате и издишвате изчистения от Фандъкова и еколозите въздух ви харесва.

Свиневидно и кочината ви допада повече от цивилизационните придобивки и уроците на свободния свят. Да си ги турят в рамка.

Бойковидно ще продължите в този дух на гниене и превръщане в нещо, което почвата ще засмуче с радост. Прави сте, защото това е единственият начин да станем богати, ако не колкото олигарсите наоколо, то поне колкото арабските шейхове. Аллах акбар!
Добър е само мъртвият идилец.

След милион години нашите останки, отлежаващи кротко сред амфори и Ноеви ковчези (по Божидар Димитров) на морското дъно край Слънчака, Созопол и Свети Влас на братя Динекови или Динчеви – все тая, ще са минали през анаеробна декомпозиция, сиреч разлагане без въздух и ще сме се превърнали в природен газ или нефть, как говорит Москва. И тогава Бойка Барисович ще резне лентата на газовия хъб „Балкан“, напук на Дядо Иван Дурачок и Чичо Сам – Yankee go home! До хъб-а ще води магистрала, огъваща се под туристически трезвен поток. Цецо Цветанов ще е издал речник на българския език в половин страничка, а народа-планктон, ще храни охранената, охранявана цаца.

За да постигнем това величие, трябва да подкрепим Антон Тодоров зе генералисимус на Комисията по досиетата. Той има експертиза – мъдро и безпрепятствено ни убеди Цвъки, а телевизиите подеха ехото. Което доказва, че изборът на Пеевски за шеф на ДАНС, на Барисович за премиер и на Цацаров за главен прокурор не са мафио-политическо изключение, а стомано-бетонна историческа логика, постигната в резултат на натрупани срамни факти.

Патреоти, какво ви нашепва Кремъл по въпроса с експертизата? Същото ли, което и за едни военни заводи? Молодцы! Курса на рублата към американския долар е 1:58,4, а към еврото – 1:68,6. Можете да ползвате руската ВТБ – братя Велчеви и Шиши ще ви уредят. Пардон, Шиши временно е на охлаждане във фризера – докато върне едни пари. Ако не ги… може да сменят програмата с дълбоко замразяване.  Амплитудата с Дубай е около 60 гадуса. Споменавам тези неща за всеки случай, а не че се съмнявам в информираността на патреотите. Патриот е, душа дава… Знаете как е.

Освен това като главнокомандващ на комисията Тодоров никога няма да допусне да се злоупотребява с данни от папките, няма да ползва тайни за новите си книги, нито ще разреши на Барисов и Цветанов да рекетират опоненти с компромати. Сакън! Тези тримата са толкова морални, че с очите си да видя да ровят из досиетата, ще го отдам на конюнктивита. Много е гаден този конюнктивит.

Умозаключение: Бойка Барисович, Антон Тодоров и Цветан Българограматикоумния са истински национален капитал. Народ, отгледал и издигнал такива полезни изкопаеми, заслужава да се прероди в нефт и газ след милиони години. Пусть крепнет и развивается Лукойл и все агенты ГРУ и КГБ!

Бъл-га-ри, ю-на-ци! Гиди потайни шейхове мили! В Бойковистан може и без мечти. За к'во са ви.

Колко величествено! Възходът на една държава започна с оногундурите и Аспарух и ще приключи при чукундурите. Бойко, Цветан, Антон, Делян, Сотир, Ахмед...

Съществуването в този вид е противоестествено. Не може да бъде поставен на колене народ, свикнал да пълзи.

И без нас Исус и Сократ ще ги има.
Стълбата към ада ни чака.
Да не кажете после, че не сте предупредени.

Огнян Стефанов

https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/anton-todorov-triabva-oglavi-komisiiata-dosietata.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!