Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Държавата е вече в дългова спирала, на ръба сме на поредната национална катастрофа, почти всички читави фирми се изнесоха от мафиотското гнездо, ние за инвестиции си бълнуваме.

Има едни обществени гъсеници, които не спират да говорят на тема "инвестиции". Не зная колко им плащат на тези отрепки, но преливат по всички медии.

Държавата е вече в дългова спирала, на ръба сме на поредната национална катастрофа, почти всички читави фирми се изнесоха от мафиотското гнездо, ние за инвестиции си бълнуваме. Кой инвестира при бандити, бе джанъм!?

А нашите олигофрени и минаващите през банките пари, за инвестиции броят! И въшките на задниците си, също...

...

Когато държавното управление е напълно корумпирано при това на най-високо ниво, такива присъди ще произвежда и съд, назначен в служба на мафията. Ще ни ритат в главите и ще ги оправдават, а ние ще си плащаме всичко до стотинка и ще ни съдят!

Това е.
И нека живота ни бъде хронична тревога от един въоръжен грабеж до друг, от едно отвличане до друго, от един разстрел до друг, от една лъжа до следващата!
Ограбват ни абсолютни престъпници. С терористи, били те и с бели якички не се преговаря. Никой в света не преговаря! Стреля с е в главата, при това не само веднъж - контролно. Впрочем, такива изроди от друго не разбират. Живота ме срещна с много от тях лично, но ми е трудно да убедя и вас само чрез слово. Именно заради тази трудност, англосаксонците, донякъде с основание, ни определят като малодушни.
Нито една истина не е приятна и боли, но си остава истина...

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!