Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Валери Симеонов: Не ми е на нивото да коментирам глупотевините, които ръси Нинова

Проблемите в управляващата коалиция са почти изгладени. Вече има диалог.
Това увери вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

"Има ли смисъл да коментирам, след като проблемите са изгладени вече почти напълно?", попита Симеонов и продължи с въпросите: "Има ли смисъл да се връщаме към негативното? Има ли смисъл да търсите винаги негативната новина? А има ли смисъл да робувате на заблудата, че добрата новина не е новина?".

Съпредседателят на ОП се похвали още, че коефициентът на полезно действие на управляващата коалиция бил доста добър. "Ще видите какви са резултатите за пет месеца и сами ще направите извода за коефициента на полезно действие. Мисля, че резултатите са налице. На мен ми е вече неудобно да ги повтарям", коментира той.

По изказването му, че го натискат да назначава "калинки", патриотът се измъкна с довода, че той не назначавал никого, защото нямал право.

А за декларацията на соцлидера Корнелия Нинова, която цитира изцяло неговото изказване за напрежението в коалицията, Валери Симеонов отсече: "Аз на нивото на Корнелия Нинова няма да падам - да коментирам глупотевините, които ръси от сутрин до вечер. Не ми е нивото просто", категоричен беше Симеонов, цитиран от Канал 3.

https://www.novini.bg/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!