Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Велизар Енчев: Сидеров е платил над 200 000 лева за сватбата си. Откъде са парите?

Над 200 000 лева е струвала пищната сватба на лидера на „Атака“ Волен Сидеров. Миналата неделя съпредседателят на „Обединени патриоти“ се ожени за Деница Гаджева в София. Двамата се венчаха в църквата „Свети Свети Кирил и Методий“, а тържеството бе в скъпарското заведение „Къщата с часовника“.
 
Според изчисленията на Велизар Енчев, за сватбата Волен Сидеров е платил минимум 200 000 лв. „Откъде са тези пари? От държавната субсидия на „Атака“ или се дължат на комисионите от „златния му пръст“ в парламента по време на правителствата "Борисов 1", "Орешарски", "Борисов 2" и "Борисов 3"?, попита той. Цената на пира по време на чума включвала и тръстите хонорари на Васил Найденов, Силвия Кацарова, Тони Димитрова и други известни български певци, които забавляваха сватбарите в „Къщата с часовника“.  

Бившият депутат от Патриотичния фронт определи сватбата на Волен Сидеров като кич. „Следва втората му част - меден месец на Варадеро, предаван на живо по "Алфа ТВ" и СКАТ“, иронизира Велизар Енчев.
 
На въпрос на Епицентър.бг как е изчислил сумата от 200 000 лв., Енчев отговори: „Сватбата бе пищна, хонорарите на ангажираните певци са известни на всички, както и цените в „Къщата с часовника“. Ако иска Волен Сидеров може да ме съди за думите му, но в съда ще трябва да докаже какъв е произходът на парите му“.

http://epicenter.bg/article/Velizar-Enchev--Siderov-e-platil-nad-200-000-leva-za-svatbata-si--Otkade-sa-parite-/137107/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!