Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антон Тодоров работи за Делян Пеевски, Бойко Борисов и Ахмед Доган - заедно и ”поотделно”

Румен Радев изобщо не трябва да се притеснява от избълваната жлъч от Антон Тодоров срещу него. Обаче няма как да не си дава сметка в чий медиен канал му дадоха трибуна и КОЙ го поръчва. Не. Делян Славчев Пеевски няма нищо общо. Бигбосът е бесен на президента, че се опитва да му изземе "двойната игра" с Русия и САЩ. Мокрите медийни поръчки срещу Радев тепърва предстоят, пише "Бг снайпер".

Гласят му показно. "Замъкът" на сина му ще му се види закачка за уикенда. Из София се понесе сочен слух - "Бигбосът вече работи за вот две в едно след година и половина - избори за парламент и президент подир сваляне на сегашния след импийчмънт".

Две в едно - Бигбосът се отървава от Бойко Борисов като премиер и го прави президент, а Румен Радев получава урок - КОЙто го е забелязал и инсталирал в Голямата Игра, може да го извади.

Бигбосът има само един проблем - прословутите "външни фактори" едва ли ще позволят подобен "дворцов преврат", след който Падишахът да стане пълен Господар на републиката.

Иначе Антон Тодоров работи за Делян Пеевски, Бойко Борисов и Ахмед Доган - заедно и "поотделно".

https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/anton-todorov-raboti-delian-peevski-boiko-borisov-ahmed-dogan-zaedno-pootdelno.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!