Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Подкрепата на САЩ за ИДИЛ подразни Кремъл: “Лицемерната политика“ на САЩ уби руски генерал

Руският ген.-лейтенант Валерий Асапов бе убит в Сирия | Сн.: Twitter

Кремъл обвинява “лицемерната политика“ на САЩ в Сирия за смъртта на руския ген.-лейтенант Валерий Асапов, който беше убит при обстрел на терористите от ИД.
Това обяви руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков, цитиран от руски медии, цитирани от КРОСС.

"Смъртта на руския командир е цената, платена с кръв за лицемерието на американската политика в Сирия", подчерта Рябков.

Той добави, че Русия е разтревожена за това, че САЩ обявиха, че се борят срещу „Ислямска държава“ в Сирия, а на практика правели точно обратното.

По-рано от руското военно министерство обявиха, че ген. Асапов е бил смъртоносно ранен след внезапен минометен обстрел на бойци от ИД близо до Дейр ез Зор.

Той беше определен като един от най-важните руски военни съветници в Сирия. Генерал Асапов ще получи посмъртни почести в Русия.

http://dnes.dir.bg/news/siria-ruski-general-%D0%98%D0%94-26398467?nt=10 

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!