Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сватба или Погребение?! СВАТБАТА НА СИДЕРОВ се Превърна в Политическа Клоунада! Борисов ОПИПВА ШАФЕРКИ, Симеонов се Кълчи по Народна Носия!

Уж скромното и в тесен кръг тържество на Волен Сидерови Деница Гаджева, се превърна в политически цирк и жалка клоунада.

По думите на самият Сидеров, на тържеството му щяха да присъстват само приятели и роднини. Но се оказа, че най-големият приятел на Волен е премиерът Борисов, а вторият му топ авер е вицепремиерът Валери Симеонов.

И Бойко, и Валери удобно забравиха как съвсем доскоро ги наричаше атакистът и какви митинги им спряташе по улиците и пред офисите им. И с какви грозни думи ги наричаше. Човек с достойнство, ако бъде наречен „педе*аст“ или „ку*ва“ на площада пред хората, или по телевизията, никога не би преглътнал обидата и би отбягвал с погнуса такъв опонент. Да не говорим за останалите Сидерови квалификации като „мошеник“, „далавераджия“, „тарикат“, „смешник“, „палячо“ и тем подобни тежки думи, изречени от атакиста по адрес на Борисов и Симеонов.

Но се оказа, че в политиката се оцелява само ако днес те плюят, а утре лижеш изплютото. Или си такъв джентълмен, та си чак над нещата.

Да си джентълмен е добре, но да отидеш на сватбата на човек, който само допреди няколко месеца те е определял като „проста мутра“, „национален предател“ и „позор за България“… това минава всякакви границите на приличието и достига тези на гротескното нагаждачество и уродливата безпринципност.

От бързане да се появи на светското събитие депутат от ВМРО катастрофира. Борисов пък закъсня и пропусна церемонията и коментарите на булката. Но пък се появи в точния момент, в който камерите да се насочат и отразяват само него. Не пропусна да си направи силен пиар, като страстно разцелува младоженката, а после си направи флиртаджийски снимки с хубавичките шаферки. Затвърждавайки имиджа си на „любовник № 1 на народа“.

С един калпак повече го удари в саморекламата Валери Симеонов, който се появи на сватбата хем по-късно от Борисов, хем… с народна носия. Потури, пояс, шапка, везана риза и всичко както си му е редът.

Същият този Валери, пред чиято телевизия СКАТ Сидеров спретна митинг, на който се изгаври със Симеонов. В отговор на което Валери го нарече луд и подаде жалба в полицията за хулиганство. Срещу хулиганските изяви на атакиста на два пъти жалби в полицията е пускал и самият Бойко Борисов. Но сега и Премиер, и вицепремиер първи, пъргаво и чевръсто подскачаха на сватбеното хоро. А какво хоро само… Като извадено от романа на Антон Страшимиров!!!

Смешно е, жалко е, тъжно е, когато заклети врагове стават лицемерни приятели в името на властта и парите!

Волен пак е на пиедестал, защото във всеки един момент той може да напусне коалицията и да събориправителството. Той е златният пръст, който крепи всички лапачи и крадци. Това те прекрасно го знаят. Затова се отчетоха подобаващо с подаръци и присъствие. Колкото и да е невероятно, Волен ги държи в ръцете си.

Да му е честита младата булка!

Къде обаче е днес онзи Волен Сидеров. Не мъжа на жена си и не държанката на правителството. Говорим за онзи политик Сидеров, в когото толкова онеправдан и озлочестен народ се кълнеше и силно вярваше…

Този Волен Сидеров вече не съществува! Лека му пръст! И в този ред на мисли… сватба ли бе това или погребението на България! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!